SELECT v.*, v.category_id, IF(s.title is null, c.title, s.title) as category, desc_short , c.title as mainCategory, UNIX_TIMESTAMP(showtime) as rawshowtime, tps.id as topic_id , tps.image as topic_image, tps.title as topic_title, tps.text as topic_text FROM video v LEFT JOIN topics tps ON (v.topic_id = tps.id) JOIN category as c ON (c.id=category_id) LEFT JOIN category as s ON (s.id=subcategory_id) WHERE v.url = :url AND status_id=1 AND showtime<=NOW() ORDER BY showtime DESC
Volatilis hétre számíthatnak a kereskedők, eseménydús - (videó)

Extra funkciókért lépj be!

Volatilis hétre számíthatnak a kereskedők, eseménydús napok jönnek
A héten sokfelé figyelhetünk: új adatok érkeznek Amerikából, Bécsben az OPEC ülésezik, Olaszországban pedig népszavazás lesz. Ezek mind kockázat növelő tényezők. Hogy pontosan mire érdemes figyelnünk, Rövid Szabolcs, a Concorde Értékpapír Zrt. elemzője mondta el nekünk.
Megjelent: 2016. 11. 28. hétfő 16:15

SZAKÉRTŐ

Érdekel ?

INFORMÁCIÓT KÉREK
Visszahívunk, amikor Neked alkalmas.
Rövid Szabolcsconcordevilágpiacfedfoglalkoztatásolasz népszavazásgdp

A héten Amerikából a foglalkoztatási adatok jönnek, amely - a várakozások szerint - bővült, így a kamatemelés még biztosabbá válhat. Ezenkívül a harmadik negyedéves GDP adat második felülvizsgálata is érkezik, itt számíthatunk arra, hogy az elmúlt két év legerősebb növekedését láthatjuk majd.

Az amerikai elnökválasztás után azt láthattuk, hogy a kötvények felől a részvények felé súlyozták át a befektetők. A fix arányú befektetési alapok csinálnak egy átsúlyozást a hónap utolsó napján. Ez azt jelentené, hogy a részvénypiacon eladói nyomás alakulhatna ki, a kötvényeket pedig megvennék a befektetők. Rövid Szabolcs, a Concorde Értékpapír Zrt. elemzője szerint erre érdemes lehet figyelnünk.

Ha a piaci várakozásoknak megfelelően alakultak a foglalkoztatottsági adatok, akkor még biztosabbá válhat a decemberi kamatemelés.

A dollár további erősödését, és a kötvényhozamok emelkedését eredményezheti, ha a PCE deflátor megerősíti majd az emelkedő inflációba vetett hitet.

Az Unicredit Bank árfolyama jó indikátor az olasz szentimentet illetően.
Beágyazás

Ezzel az embed kóddal a weboldaladba illesztheted a videót
Embed kód méretezés: px px

RENDEZVÉNY

RENDEZVÉNY RÉSZLETEI

VISSZAHÍVÁS