SELECT v.*, v.category_id, IF(s.title is null, c.title, s.title) as category, desc_short , c.title as mainCategory, UNIX_TIMESTAMP(showtime) as rawshowtime, tps.id as topic_id , tps.image as topic_image, tps.title as topic_title, tps.text as topic_text FROM video v LEFT JOIN topics tps ON (v.topic_id = tps.id) JOIN category as c ON (c.id=category_id) LEFT JOIN category as s ON (s.id=subcategory_id) WHERE v.url = :url AND status_id=1 AND showtime<=NOW() ORDER BY showtime DESC
Érdekes technikai kép rajzolódik ki a Dax Indexben - (videó)

Extra funkciókért lépj be!

Érdekes technikai kép rajzolódik ki a Dax Indexben
Pörgős hét elé nézünk a piacokon, lesz EKB kamatdöntés, ahol a QE program sorsáról kaphatunk információt. Evvel kapcsolatban érdemes figyelni, hogy miként fog reagálni a kötvénypiac és az euró. Jó sztori lehet a DAX-ban is, amely most egy 4 hónapos sávban van beszorulva.
Megjelent: 2016. 12. 05. hétfő 16:30

SZAKÉRTŐ

Érdekel ?

INFORMÁCIÓT KÉREK
Visszahívunk, amikor Neked alkalmas.
Rövid Szabolcsconcordeeuródaxekbinflációgdp adat

Csütörtökön kamatdöntő ülést tart az EKB, a piaci várakozások szerint nem változtatnak az irányadó kamatláb mértékén, a nagy kérdés, hogy miként vélekednek a QE program március utáni sorsáról. Jelenleg a piac a QE program fél éves meghosszabbítását várja, amennyiben ez nem történne meg, vagy csökkentenének a volumenen, a kötvényhozamok emelkedéssel, az euró erősödéssel reagálhatna.

 

Érdemes lehet még figyelni az európai részvénypiacokat is, egy hosszú, közel 4 hónapos kereskedési sávba szorult be a DAX index, amennyiben megtörténne a kitörés 10800 pont fölé, az év végéig vélhetően további momentum vevők jöhetnének, ez esetben elérhető lehetne a 11500 pont is. Rekordmennyiségű pénz áramlott ki az európai részvénypiacokról idén, ez segíthetné a felfelé kitörést.

 

Hazai fronton a harmadik negyedéves GDP felülvizsgálatát ismerhetjük meg, miközben a fogyasztói árindex 1 százalékról 1,3 százalékra emelkedhetett.
Beágyazás

Ezzel az embed kóddal a weboldaladba illesztheted a videót
Embed kód méretezés: px px

RENDEZVÉNY

RENDEZVÉNY RÉSZLETEI

VISSZAHÍVÁS