SELECT v.*, v.category_id, IF(s.title is null, c.title, s.title) as category, desc_short , c.title as mainCategory, UNIX_TIMESTAMP(showtime) as rawshowtime, tps.id as topic_id , tps.image as topic_image, tps.title as topic_title, tps.text as topic_text FROM video v LEFT JOIN topics tps ON (v.topic_id = tps.id) JOIN category as c ON (c.id=category_id) LEFT JOIN category as s ON (s.id=subcategory_id) WHERE v.url = :url AND status_id=1 AND showtime<=NOW() ORDER BY showtime DESC
Egyezség az OPEC és nem OPEC országok között. De ki já - (videó)

Extra funkciókért lépj be!

Egyezség az OPEC és nem OPEC országok között. De ki járt ezzel igazán jól?
Jelentős változásokon vagyunk túl az olaj piacon, melynek fényében befektetéseinket is érdemes átgondolni. Az OPEC és nem OPEC országok megegyezésének az észak-amerikai palaolaj kitermelői örülhetnek a legjobban, mondta el Gaál Gellért, a Concorde Értékpapír Zrt. elemzője.
Megjelent: 2016. 12. 12. hétfő 16:56

SZAKÉRTŐ

Érdekel ?

INFORMÁCIÓT KÉREK
Visszahívunk, amikor Neked alkalmas.
Gaál Gellértconcordeolajpalaolajbrentwtiopecorosz gazdaság

Az OPEC és nem OPEC országok megegyezése folytán kb. 1,7 milliós kitermelés csökkentésről döntöttek a következő évre vonatkozóan. Ennek fényében érdemes lehet átgondolni és megvizsgálni a befektetési lehetőségeinket.

Az egyezség legnagyobb nyertesei az észak-amerikai palaolaj kitermelők, illetve Oroszország lehet. Utobbiaknak nagy mozgástér adódik a jelenlegi 57-es árszint mellett. Ebben a két régióban nagyon jó befektetési lehetőségekre van kilátás, vélekedett Gaál Gellért, a Concorde Értékpapír Zrt. részvényelemzője.

Nagyot ugrott az olaj ára az OPEC és nem OPEC országok egyezsége után

Az elmúlt két hétben a palaolaj kitermelők nagy ütemben hedgelték le a kitermelésüket
Beágyazás

Ezzel az embed kóddal a weboldaladba illesztheted a videót
Embed kód méretezés: px px

RENDEZVÉNY

RENDEZVÉNY RÉSZLETEI

VISSZAHÍVÁS