SELECT v.*, v.category_id, IF(s.title is null, c.title, s.title) as category, desc_short , c.title as mainCategory, UNIX_TIMESTAMP(showtime) as rawshowtime, tps.id as topic_id , tps.image as topic_image, tps.title as topic_title, tps.text as topic_text FROM video v LEFT JOIN topics tps ON (v.topic_id = tps.id) JOIN category as c ON (c.id=category_id) LEFT JOIN category as s ON (s.id=subcategory_id) WHERE v.url = :url AND status_id=1 AND showtime<=NOW() ORDER BY showtime DESC
Az amerikai részvénypiac és a jüan foglalkoztatja most a - (videó)

Extra funkciókért lépj be!

Az amerikai részvénypiac és a jüan foglalkoztatja most a befektetőket
Amerikában a realizált árfolyamnyereség adókulcsa idén jelentősen csökkenhet, ami miatt eladási hullám jöhet a részvénypiacon. Fontos lesz még figyelni a jüan piacát, hiszen holnap lesz lehetősége a kínai lakosságnak, hogy az éves devizakeretét levásárolja.
Megjelent: 2017. 01. 02. hétfő 16:21

SZAKÉRTŐ

Érdekel ?

INFORMÁCIÓT KÉREK
Visszahívunk, amikor Neked alkalmas.
Rövid Szabolcsconcordejüankínadevizapiac

Két fő kérdés foglalkoztatja jelenleg a befektetőket. Az egyik az, hogy lesz-e eladási hullám az amerikai részvénypiacon annak következtében, hogy idén jelentősen lecsökkentik a realizált árfolyamnyereség adókulcsát. A másik fontos momentum, hogy holnap megnyílik a lehetőség a kínai lakosság előtt, hogy az évi 50 ezer dolláros devizakeretet levásárolják. Ez a mozzanat komoly hatást gyakorolhat a jüan árfolyamára.
Beágyazás

Ezzel az embed kóddal a weboldaladba illesztheted a videót
Embed kód méretezés: px px

RENDEZVÉNY

RENDEZVÉNY RÉSZLETEI

VISSZAHÍVÁS