SELECT v.*, v.category_id, IF(s.title is null, c.title, s.title) as category, desc_short , c.title as mainCategory, UNIX_TIMESTAMP(showtime) as rawshowtime, tps.id as topic_id , tps.image as topic_image, tps.title as topic_title, tps.text as topic_text FROM video v LEFT JOIN topics tps ON (v.topic_id = tps.id) JOIN category as c ON (c.id=category_id) LEFT JOIN category as s ON (s.id=subcategory_id) WHERE v.url = :url AND status_id=1 AND showtime<=NOW() ORDER BY showtime DESC
A piac még mindig optimista Trumppal kapcsolatban. Szerdá - (videó)

Extra funkciókért lépj be!

A piac még mindig optimista Trumppal kapcsolatban. Szerdán jöhet a kijózanodás?
Szerdán tart sajtótájékoztatót Donald Trump. A piac eddig Trump politikájának pozitívumaira figyelt, de a fiskális élénkítés kapcsán akadályokba ütközhet az amerikai elnök, mondta el Rövid Szabolcs, a Concorde Értékpapír Zrt. elemzője.
Megjelent: 2017. 01. 09. hétfő 17:28

SZAKÉRTŐ

Érdekel ?

INFORMÁCIÓT KÉREK
Visszahívunk, amikor Neked alkalmas.
Rövid Szabolcsconcordetrumpimportkínamexikórepublikánus

Donald Trump, amerikai elnök, saját pártján belül sem élvezi a maximális támogatottságot, így a fiskális politikai tervei akadályokba ütközhet. Eddig a piac kifejezetten optimistán állt Trumphoz, de szerdán sajtótájékoztatót tart az elnök, ahol konkrétumokra is fény derülhet.

 

Trump politikájának van egy egy másik arca is, mely a protekcionizmust helyezi előtérbe, egy burkolt import vám is bevezetésre kerülhet majd, ami negatívan érintené a globális kereskedelmet. Ez elsősorban Kínát és Mexikót érintené kellemetlenül.
Beágyazás

Ezzel az embed kóddal a weboldaladba illesztheted a videót
Embed kód méretezés: px px

RENDEZVÉNY

RENDEZVÉNY RÉSZLETEI

VISSZAHÍVÁS