SELECT v.*, v.category_id, IF(s.title is null, c.title, s.title) as category, desc_short , c.title as mainCategory, UNIX_TIMESTAMP(showtime) as rawshowtime, tps.id as topic_id , tps.image as topic_image, tps.title as topic_title, tps.text as topic_text FROM video v LEFT JOIN topics tps ON (v.topic_id = tps.id) JOIN category as c ON (c.id=category_id) LEFT JOIN category as s ON (s.id=subcategory_id) WHERE v.url = :url AND status_id=1 AND showtime<=NOW() ORDER BY showtime DESC
A font esésében inkább a vételeket lesz érdemes keresni - (videó)

Extra funkciókért lépj be!

A font esésében inkább a vételeket lesz érdemes keresni
Holnapi napon Theresa May, brit miniszterelnök tart sajtótájékoztatót a Brexitről, amivel kapcsolatban szivárogtak ki már részletek a hétvége folyamán. Fontos lesz még a csütörtöki EKB ülés és Donald Trump pénteki beiktatása - mondta el Rövid Szabolcs, a Concorde elemzője.
Megjelent: 2017. 01. 16. hétfő 15:55

SZAKÉRTŐ

Érdekel ?

INFORMÁCIÓT KÉREK
Visszahívunk, amikor Neked alkalmas.
Rövid Szabolcsconcordebrexittheresa mayfontecbtrump

Holnap Theresa May brit miniszterelnök tart egy nagyszabású a Brexittel kapcsolatos álláspontot körvonalazó beszédet. A hétvégi sajtóértesülések szerint a hard-Brexit irányába mozdulhat el a brit politika, melynek hatására újabb gyengüléssel reagálhatna a brit deviza. Ugyanakkor érdemes kiemelni, hogy abszolút csúcsra emelkedett az angol font esésére játszó pozíciók száma,  ezt sokkal inkább kontraindikátorként tekinthetjük, ami elindíthat egy újabb fonterősödést.


Csütörtökön az EKB ismét kamatdöntő ülést tart, a piac nem vár változtatást még a monetáris politikában. A fő kérdés ugyanakkor az lehet, hogy az infláció markáns emelkedésére reagált-e az EKB a retorikában is, vagy továbbra sem érzik szükségességét egy ilyen lépésnek. Ez elsősorban az euró árfolyama és a kötvényhozamok szempontjából lehet fontos.


Izgalmas lehet a hét utolsó napja is, 20-án ugyanis beiktatják az elnöki hivatalba Donald Trumpot, a hétvégi hírek alapján egy protekcionista, Európát alapvetően versenytársként kezelő Trump képe rajzolódik ki. Pénteken akár már bejelentésre kerülhetnek konkrétumok is az adópolitikával, deregulációval és a költségvetési élénkítéssel kapcsolatban, ami kimozdíthatja az amerikai piacot a beszűkült mozgásból.
Beágyazás

Ezzel az embed kóddal a weboldaladba illesztheted a videót
Embed kód méretezés: px px

RENDEZVÉNY

RENDEZVÉNY RÉSZLETEI

VISSZAHÍVÁS