Extra funkciókért lépj be!

Némi javulás várható a főbb tech cégek profit számaiban
A héten ontani fogja a piac a gyorsjelentéseket, az S&P 500 komponenseiből 100 teszi közzé negyedéves számait. A legfontosabb tech cégek lesznek a fókuszban és három nagy jegybank is ülésezni fog a héten. Pénteken pedig fontos munkaerő piaci adat érkezik majd az USA-ból.
Megjelent: 2017. 01. 30. hétfő 16:30

SZAKÉRTŐ

Érdekel ?

INFORMÁCIÓT KÉREK
Visszahívunk, amikor Neked alkalmas.
Rövid Szabolcsconcordegyorsjelentéss&p500tech szektorfedusa

A héten igazi jelentős dömpingre lehet készülni, az S&P 500 komponeneseinek mintegy ötöde teszi közzé a jelentését. Némileg javulhatott a profitnövekedési kép, az év elején várt 3,1 százalék helyett 4,1 százalék lehet az eredménynövekedés mértéke. A fókuszban elsősorban a technológiai vállalatok lehetnek a héten, érkezik az Apple és a Facebook jelentése is, amik fontosak lehetnek a technológia szektor irányát tekintve.

 

A piac egy jelentős eredménynövekedést árazott be, kicsit előreszaladtak a részvényárak az eredménynövekedéshez viszonyítva, így amennyiben nem sikerülne hozni a várt bővülést, az negatívan érinthetné a piac egészét.

 

A világ négy nagy jegybankja közül három is ülésezik a héten, ezek közül a legfontosabb a FED szerdai döntése lehet. A várakozások szerint nem változtatnak majd az alapkamaton, a fő kérdés az lesz, hogy a változott-e valamint a FED álláspontja, jöhet egy szigorúbb kamatpálya az emelkedő infláció fényében.

 

A hét utolsó napja is tartogathat izgalmakat, ekkor publikálják az átfogó amerikai munakerőpiaci adatsort, ami tovább erősítheti a dollárt is, amennyiben sikerül hozni a vártat, vagy pozitív meglepetést okozni.
Beágyazás

Ezzel az embed kóddal a weboldaladba illesztheted a videót
Embed kód méretezés: px px

RENDEZVÉNY

RENDEZVÉNY RÉSZLETEI

VISSZAHÍVÁS