Extra funkciókért lépj be!

Megtörtént az UniCredit tőkeemelés, volatilitás várható az árfolyamban
Megkezdődött az UniCredit Bank várva-várt tőkeemelése, ami azt jelenti, hogy összesen 13 milliárd eurót akar a bank beemelni. Érdekes lehet figyelemmel követni a részvényt, ahol a következő időkben meg fog nőni a volatilitás, de kedvező beszállási pontok nyílhatnak benne.
Megjelent: 2017. 02. 06. hétfő 16:35

SZAKÉRTŐ

Érdekel ?

INFORMÁCIÓT KÉREK
Visszahívunk, amikor Neked alkalmas.
hai thanh le phuongconcordeunicredittőkeemelésbankrészvény
Hétfőtől indul a Unicredit rights issue. Elvileg minden 5 részvény után 13 részvény vásárlására jogosultak a befektetők, ha a pénteki napon rendelkeztek a részvénnyel. Összesen 1,6 milliárd részvénypakett kerül a piacra, amivel 13 milliárd eurót akar beemelni a bank. A hígítás miatt hétfőn emiatt 13,1 eurós piaci árfolyamnak kéne lennie, miután a tőkeemelés 8,1 eurón lesz.

 

A 2019-es tervek elég magasra teszik a lécet a költségcsökkentéssel, hitelezési veszteség csökkenésével. A menedzsment 9%-os megtérüléssel számol 2019-re, nekem a 7-8% reálisabbnak tűnik, megjegyezve, hogy ehhez meg kell csinálniuk a költségvágásokat és a hitelkönyv kipucolását. Ha ez tényleg megtörténik, akkor lehet benne egy 25 százalékos felértékelődési potenciált, úgy, hogy a kamatbevételek nem nagyon növekednek a változatlan marzs miatt.Beágyazás

Ezzel az embed kóddal a weboldaladba illesztheted a videót
Embed kód méretezés: px px

RENDEZVÉNY

RENDEZVÉNY RÉSZLETEI

VISSZAHÍVÁS