Extra funkciókért lépj be!

Optimistán várják a befektetők Trump "fenomenális" adócsomagját
A lecsengő gyorsjelentési szezonról egyre inkább Donald Trump adópolitikájára helyeződik a piac figyelme. A következő hetekben már tényleges lépésekre számíthatunk az új elnöktől, amit a befektetők optimizmussal várnak, amit az új S&P csúcsok is igazolnak.
Megjelent: 2017. 02. 13. hétfő 16:21

SZAKÉRTŐ

Érdekel ?

INFORMÁCIÓT KÉREK
Visszahívunk, amikor Neked alkalmas.
Rövid Szabolcsconcorderészvénypiacs&pcsúcsokadópolitikadonald trump

Az amerikai gyorsjelentési szezon hamarosan lecseng, így a befektetők figyelme ismét a makroadatok és Trump politikájával kapcsolatos bejelentések felé fordulhat. Az eddigi jelentések alapján tovább javulhatott a profitnövekedési kép, a negyedik negyedévben 5 százalékkal bővülhetett az SP500 vállalatainak összesített eredménye, hasonlóan az árbevételhez, ez erősebb a korábban várt értéknél.

 

Trump a múlt héten egy fenomenális adócsomagról beszélt az ő szavai szerint, a piac pedig ennek eredményeként új csúcsra tudott emelkedni. Hamarosan érkezhetnek a konkrétumok is, magasan a léc, kérdés, hogy tud-e eleget mondani az amerikai elnök.

 

Érdekes lehet még Janet Yellen szenátusi és képviselőházi meghallgatása is, a nagy kérdés, hogy változott-e a FED véleménye a kamatemelésekkel kapcsolatosan az erős makroadatok fényében.
Beágyazás

Ezzel az embed kóddal a weboldaladba illesztheted a videót
Embed kód méretezés: px px

RENDEZVÉNY

RENDEZVÉNY RÉSZLETEI

VISSZAHÍVÁS