SELECT v.*, v.category_id, IF(s.title is null, c.title, s.title) as category, desc_short , c.title as mainCategory, UNIX_TIMESTAMP(showtime) as rawshowtime, tps.id as topic_id , tps.image as topic_image, tps.title as topic_title, tps.text as topic_text FROM video v LEFT JOIN topics tps ON (v.topic_id = tps.id) JOIN category as c ON (c.id=category_id) LEFT JOIN category as s ON (s.id=subcategory_id) WHERE v.url = :url AND status_id=1 AND showtime<=NOW() ORDER BY showtime DESC
Eladási hullám jöhet, ha a Telekom nem emel az osztaléko - (videó)

Extra funkciókért lépj be!

Eladási hullám jöhet, ha a Telekom nem emel az osztalékon
Szerdán fogja publikálni a Magyar Telekom a negyedéves számait, amiből kiderülhetnek a menedzsment 2017-es várakozásai. Az is fontos információ lesz, hogy a cég fog-e emelni az osztalékán. Ha ez nem történik meg, akkor arra a befektetők eladás hullámmal reagálhatnak.
Megjelent: 2017. 02. 20. hétfő 16:25

SZAKÉRTŐ

Érdekel ?

INFORMÁCIÓT KÉREK
Visszahívunk, amikor Neked alkalmas.
Tunkli Dánielconcorderészvénymagyar telekomosztalék

Fontos nap lesz a szerdai, abból a szempontból, hogy akkor fogja közzétenni a Magyar Telekom a negyedéves számait és betekintést is nyerhetünk a 2017-es évvel kapcsolatos várakozásaiban. Az is ki fog derülni, hogy milyen osztalékot fog megszabni a cég menedzsmentje 2017-re vonatkozóan. Tunkli Dániel, a Concorde elemzője szerint ez a szám minimum 35 forint, amit ki kéne fizetnie a telekommunikációs vállalatnak a jövőre vonatkozóan. Az egy nagyon rossz jel lenne, ha a jelenlegi 25 forintos osztalékot tartanák és ez azt jelentené, hogy a menedzsment és a piac nincs összhangban.
Beágyazás

Ezzel az embed kóddal a weboldaladba illesztheted a videót
Embed kód méretezés: px px

RENDEZVÉNY

RENDEZVÉNY RÉSZLETEI

VISSZAHÍVÁS