SELECT v.*, v.category_id, IF(s.title is null, c.title, s.title) as category, desc_short , c.title as mainCategory, UNIX_TIMESTAMP(showtime) as rawshowtime, tps.id as topic_id , tps.image as topic_image, tps.title as topic_title, tps.text as topic_text FROM video v LEFT JOIN topics tps ON (v.topic_id = tps.id) JOIN category as c ON (c.id=category_id) LEFT JOIN category as s ON (s.id=subcategory_id) WHERE v.url = :url AND status_id=1 AND showtime<=NOW() ORDER BY showtime DESC
A Duna House bekebelezte a MyCity-t, 3%-os pluszban a részv - (videó)

Extra funkciókért lépj be!

A Duna House bekebelezte a MyCity-t, 3%-os pluszban a részvény
A Duna House bejelentette, hogy teljesen felvásárolja a fejlesztéssel foglalkozó céget, a MyCity-t. Ezzel a 660 millió forintos tranzakcióval, akár közel 2 milliárd forintos profitra is szert tehet az anyacég a következő években. A hírre a részvény 3%-os pluszba emelkedett.
Megjelent: 2017. 03. 13. hétfő 16:23

SZAKÉRTŐ

Érdekel ?

INFORMÁCIÓT KÉREK
Visszahívunk, amikor Neked alkalmas.
Gaál Gellértconcordeduna housemycityfelvásárlásrészvény

3 százalékos emelkedéssel köszöntötte  a Duna House árfolyama a hírt, hogy a cég megvásárolta a fejlesztéssel foglalkozó Mycity másik 50 százalékát 660 millió forintért. Jelenleg 4 projekt fut a Mycity cégben, amely keretében közel 430 lakás kerül értékesítésre az következő években. A négyből egy akár ebben az évben átadásra is kerülhet, amely profitjának egy részét a cég akár a meg is oszthatja a befektetőkkel osztalék formájában, úgyhogy izgalmas iődszak elé nézünk, érdemes figyelemmel követni az eseményeket.

 Beágyazás

Ezzel az embed kóddal a weboldaladba illesztheted a videót
Embed kód méretezés: px px

RENDEZVÉNY

RENDEZVÉNY RÉSZLETEI

VISSZAHÍVÁS