SELECT v.*, v.category_id, IF(s.title is null, c.title, s.title) as category, desc_short , c.title as mainCategory, UNIX_TIMESTAMP(showtime) as rawshowtime, tps.id as topic_id , tps.image as topic_image, tps.title as topic_title, tps.text as topic_text FROM video v LEFT JOIN topics tps ON (v.topic_id = tps.id) JOIN category as c ON (c.id=category_id) LEFT JOIN category as s ON (s.id=subcategory_id) WHERE v.url = :url AND status_id=1 AND showtime<=NOW() ORDER BY showtime DESC
Az UniCredit után most a Deutsche Bank is tőkét emelt - (videó)

Extra funkciókért lépj be!

Az UniCredit után most a Deutsche Bank is tőkét emelt
A hétvégén érkeztek a hírek, hogy az UniCredit után a német bankóriás, a Deutsche Bank is tőkét fog emelni, mégpedig 8 milliárd euró értékben. Nagy tervei vannak a vállalatnak, de még nem állnak össze, ezért egyenlőre nem érdemes beszállni a részvénybe.
Megjelent: 2017. 03. 20. hétfő 15:41

SZAKÉRTŐ

Érdekel ?

INFORMÁCIÓT KÉREK
Visszahívunk, amikor Neked alkalmas.
Le Phuong Hai Thanhconcordedeutsche banktőkeemelésunicredit

A hétvégén került hivatalosan is megerősítésre az a hír, ami már márciusban is felröppent, hogy a Deutsche Bank tőkét fog emelni. 8 milliárd euró értékben kivánnak részvényeket kibocsájtani, melyekkel már holnaptól lehet kereskedni egészen április negyedikéig. Az UniCredit-hez hasonlóan a német bankóriás is előjött mindenféle nagyszabású tervvel és azt szeretnék, hogy a tőkemelésük középtávú megtérülése legalább 10% körül lenne. Most még nincs akkora potenciál a részvényben, de valószínűsíthető, hogy hamarosan jó beszálló érkezhet.
Beágyazás

Ezzel az embed kóddal a weboldaladba illesztheted a videót
Embed kód méretezés: px px

RENDEZVÉNY

RENDEZVÉNY RÉSZLETEI

VISSZAHÍVÁS