SELECT v.*, v.category_id, IF(s.title is null, c.title, s.title) as category, desc_short , c.title as mainCategory, UNIX_TIMESTAMP(showtime) as rawshowtime, tps.id as topic_id , tps.image as topic_image, tps.title as topic_title, tps.text as topic_text FROM video v LEFT JOIN topics tps ON (v.topic_id = tps.id) JOIN category as c ON (c.id=category_id) LEFT JOIN category as s ON (s.id=subcategory_id) WHERE v.url = :url AND status_id=1 AND showtime<=NOW() ORDER BY showtime DESC
Egyelőre marad az Obamacare, már árazzák is a piacok - (videó)

Extra funkciókért lépj be!

Egyelőre marad az Obamacare, már árazzák is a piacok
Fontos csatát vesztett Trump: visszavonták az egészségügyi reformról szóló szavazást. A dollár árfolyamában és a kötvénypiacon ez érződött is, illetve a fiskális élénkítés esélye is csökkent, mondta el Rövid Szabolcs, a Concorde Értékpapír Zrt. elemzője.
Megjelent: 2017. 03. 27. hétfő 16:34

SZAKÉRTŐ

Érdekel ?

INFORMÁCIÓT KÉREK
Visszahívunk, amikor Neked alkalmas.
Rövid Szabolcsconcordetrumpobamacarereform

Akik gyors és egyszerű reformcsomagban bíztak Amerikában, csalódniuk kellett, hiszen támogatottság hiányában visszavonták a szavazást az Obamacare ügyében. Fontos esemény lesz a júliusi adóreformról szóló szavazás is, ahol Trump még a demokratákkal is hajlandó egyeztetni a kérdésben.

A piac már árazza is a refrom elmaradását, a dollár árfolyamában és a kötvénypiacon is érzékelhető volt a csalódottság. A költségvetést is negatívan érintette az eset, így a fiskáis élénkítés esélye is csökkent, mely profitrealizálást idíthat el egyes eszközosztályokban, ahol az élénkítést várta a piac, mondta el Rövid Szabolcs, a Concorde Értékpapír Zrt. elemzője.

A fiskáis élénkítés esélye is csökkent, mely profitrealizálást idíthat el egyes eszközosztályokban.

A részvénypiac igen drágának mondható.
Beágyazás

Ezzel az embed kóddal a weboldaladba illesztheted a videót
Embed kód méretezés: px px

RENDEZVÉNY

RENDEZVÉNY RÉSZLETEI

VISSZAHÍVÁS