SELECT v.*, v.category_id, IF(s.title is null, c.title, s.title) as category, desc_short , c.title as mainCategory, UNIX_TIMESTAMP(showtime) as rawshowtime, tps.id as topic_id , tps.image as topic_image, tps.title as topic_title, tps.text as topic_text FROM video v LEFT JOIN topics tps ON (v.topic_id = tps.id) JOIN category as c ON (c.id=category_id) LEFT JOIN category as s ON (s.id=subcategory_id) WHERE v.url = :url AND status_id=1 AND showtime<=NOW() ORDER BY showtime DESC
Fontos mérföldkő jöhet ez EUR/USD árfolyamában - (videó)

Extra funkciókért lépj be!

Fontos mérföldkő jöhet ez EUR/USD árfolyamában
A befektetők igen optimistán várják az első negyedéves gyorsjelentési szezont, ami a héten veszi kezdetét. Az EUR/USD kurzusában egy fontos technikai szint közelébe értünk, ami ha letörésre kerül, akkor akár a paritást is célba veheti a deviza árfolyama.
Megjelent: 2017. 04. 10. hétfő 14:25

SZAKÉRTŐ

Érdekel ?

INFORMÁCIÓT KÉREK
Visszahívunk, amikor Neked alkalmas.
Rövid Szabolcsconcordefedgyorsjelentésekdollár

Az amerikai munkaerőpiaci adatsort követő hét hagyományosan szegény Amerikában, a héten induló gyorsjelentési szezonnal azonban ismét áthelyeződhet a piac figyelme a vállalati eredményekre. Az elemzői konszenzus 7 százalékos árbevétel és felméréstől függően 9-10,1 százalékos profitnövekedést vár az S&P 500 index esetében. A legnagyobb növekedést az energia és a pénzügyi szektortól várják.

 

 

A hét második felében érkezik a Citigroup, a Wells Fargo és a JP Morgan jelentése is, melyet igen optimistán vár a piac. A további emelkedéshez mindenképpen pozitív meglepetésre lenne szükség, ha azonban csalódást keltő eredményszámokat tesznek közzé, megindulhatna egy profitrealizálás.

 

Mindezek mellett érdemes lehet figyelni a FED kommunikációját is, a legfrissebb nyilatkozatok szerint ugyanis elképzelhető, hogy a kamatemelések mellett a mérlegfőösszeg csökkentését is megkezdi a FED, részben ennek is köszönhető az elmúlt napokban látható dollárerő. Ez összességében negatívan érintheti a fejlődő piacokat, de Amerikát is, a részvénypiacon azonban ennek még nem volt érezhető hatása.

 

Egy fontos technikai szintet is közelít az EURUSD árfolyama, amennyiben ez is letörésre kerülne, akkor célkeresztbe kerülhetne a paritás is.

 Beágyazás

Ezzel az embed kóddal a weboldaladba illesztheted a videót
Embed kód méretezés: px px

RENDEZVÉNY

RENDEZVÉNY RÉSZLETEI

VISSZAHÍVÁS