SELECT v.*, v.category_id, IF(s.title is null, c.title, s.title) as category, desc_short , c.title as mainCategory, UNIX_TIMESTAMP(showtime) as rawshowtime, tps.id as topic_id , tps.image as topic_image, tps.title as topic_title, tps.text as topic_text FROM video v LEFT JOIN topics tps ON (v.topic_id = tps.id) JOIN category as c ON (c.id=category_id) LEFT JOIN category as s ON (s.id=subcategory_id) WHERE v.url = :url AND status_id=1 AND showtime<=NOW() ORDER BY showtime DESC
Érdekes trade lehet egy Wizz Air- Lufthansa páros - (videó)

Extra funkciókért lépj be!

Érdekes trade lehet egy Wizz Air- Lufthansa páros
Jó kilátások előtt van a Wizz Air, Tunkli Dániel, a Concorde részvényelemzője szerint 21 fontos jövő évi célárral számolhatunk. Ezzel összhangban a Lufthansa is szép jövő elé néz, ám hosszútávon túlértékelt a részvény, így a szakember szerint érdemes lehet shortolni a részvényt.
Megjelent: 2017. 04. 24. hétfő 14:24

SZAKÉRTŐ

Érdekel ?

INFORMÁCIÓT KÉREK
Visszahívunk, amikor Neked alkalmas.
Tunkli Dánielconcordewizz airlufthansarészvényshortlégitársaságok

Múlt héten publikálta a legújabb elemzését a Concorde, amelyben felülsúlyozásra ajánlotta a Wizz Air légitársaság részvényét és 21 fontos jövő évi célárat fogalmazott meg. A cég elemzői szerint a légitársaságnak van esélye a jelenlegi piacon továbbra is magas marginokkal üzemelni. A Lufthansa esetében kedvező gyorsjelentési szezonok jöhetnek, köszönetően az alacsony olajárnak, ugyanakkor hosszútávon túlértékelt a részvény és érdemes lehet majd shortolni a papírt, ha eljön az idő.
Beágyazás

Ezzel az embed kóddal a weboldaladba illesztheted a videót
Embed kód méretezés: px px

RENDEZVÉNY

RENDEZVÉNY RÉSZLETEI

VISSZAHÍVÁS