SELECT v.*, v.category_id, IF(s.title is null, c.title, s.title) as category, desc_short , c.title as mainCategory, UNIX_TIMESTAMP(showtime) as rawshowtime, tps.id as topic_id , tps.image as topic_image, tps.title as topic_title, tps.text as topic_text FROM video v LEFT JOIN topics tps ON (v.topic_id = tps.id) JOIN category as c ON (c.id=category_id) LEFT JOIN category as s ON (s.id=subcategory_id) WHERE v.url = :url AND status_id=1 AND showtime<=NOW() ORDER BY showtime DESC
Izgalmasnak ígérkeznek az Otp első negyedéves számai - (videó)

Extra funkciókért lépj be!

Izgalmasnak ígérkeznek az Otp első negyedéves számai
Péntek hajnalban érkeznek az OTP első negyedéves számai, amely izgalmasnak ígérkezik. 130 mrd forint várható a nettó kamatbevételi soron a Concorde Értékpapír Zrt. szerint. Ez a szám nagyjából megegyezik a tavalyi év azonos időszakával.
Megjelent: 2017. 05. 08. hétfő 14:00

SZAKÉRTŐ

Érdekel ?

INFORMÁCIÓT KÉREK
Visszahívunk, amikor Neked alkalmas.
Le Phuong Hai ThanhConcordeotpelső negyedévrubel

A rubel az első negyedévben nagyon erős volt, a forinttal szemben ez közel 8%-kal volt erősebb, ez meg is látszik a kamatbevételen is. Emellett az AXA portfolio integrációja miatt is magasabb lehet valamivel a kamatbevétel.

Év per év alapon a díj bevételek erősek lehetnek, költségoldalon nagyjából 9%-os növekedésre lehet számítani. Ez a menedzsment várakozásaival közel megegyező elmozdulás. A hitelezési veszteségi soron viszont számíthatunk pozitív meglepetésre is: az eszközök minősége valószínűleg tovább javulhatott.

A januári 9000 csúcsokról jelentősen esett, amely miatt már nem tűnik túl drágának, fundamentálisan viszont még nem is túl olcsó.
Beágyazás

Ezzel az embed kóddal a weboldaladba illesztheted a videót
Embed kód méretezés: px px

RENDEZVÉNY

RENDEZVÉNY RÉSZLETEI

VISSZAHÍVÁS