SELECT v.*, v.category_id, IF(s.title is null, c.title, s.title) as category, desc_short , c.title as mainCategory, UNIX_TIMESTAMP(showtime) as rawshowtime, tps.id as topic_id , tps.image as topic_image, tps.title as topic_title, tps.text as topic_text FROM video v LEFT JOIN topics tps ON (v.topic_id = tps.id) JOIN category as c ON (c.id=category_id) LEFT JOIN category as s ON (s.id=subcategory_id) WHERE v.url = :url AND status_id=1 AND showtime<=NOW() ORDER BY showtime DESC
Nagyot ment felfelé az olaj árfolyama a megállapodás hí - (videó)

Extra funkciókért lépj be!

Nagyot ment felfelé az olaj árfolyama a megállapodás hírére
Nagyot emelkedett ma reggel az olajár azt a hírt követően, hogy Szaúd-Arábia és Oroszország megállapodott a kitermelési korlátozás meghosszabbításáról. Nagy az esély, hogy a WTI kurzusa továbbra is a 45-55 dolláros árfolyam sávban mozog majd a jövőben.
Megjelent: 2017. 05. 15. hétfő 12:14

SZAKÉRTŐ

Érdekel ?

INFORMÁCIÓT KÉREK
Visszahívunk, amikor Neked alkalmas.
Rövid Szabolcsconcordekitermelésolajwtikorlátozás

Korábban már lehetett arról hallani, hogy ki akarja tolni az OPEC a korábban megkötött egyezséget, de a mai nyilatkozatok után ez már egyre valószínűbbnek tűnik.

 

Az említett intézkedés segíthet majd támaszt nyújtani az olaj árfolyamának, mely igen jelentős hullámvasutat járt be az elmúlt hónapokban, míg az év elején még 53 dollár körül kereskedtek a WTI típusú olajjal, addig néhány nappal ezelőtt már 44 dollárnál is járt a jegyzés.

 

Nagy erők feszülnek egymásnak az olaj piacán, egyrészt az OPEC a megállapodás kiterjesztése segíthet támasztani az árfolyamot, valamint a Nemzetközi Energia ügynökség szerint az év második felében már megszűnhet a piaci túlkínálat is, ami szintén az olajár emelkedése mellett szólhat.

Az érem másik oldalán pedig egyre gyorsuló ütemben növekszik az amerikai palaolaj-termelés, a kitermelés fedezeti pontja már 30-40 dollár környékére csökkent, így amennyiben ezen szintek felett van az árfolyam, addig megéri termelni.

 

Így mindezek eredőjeként felfelé és lefelé is korlátos lehet az olaj árfolyama, így jó eséllyel maradhat a 45-55 dolláros ársávban a WTI típusú olaj.

 Beágyazás

Ezzel az embed kóddal a weboldaladba illesztheted a videót
Embed kód méretezés: px px

RENDEZVÉNY

RENDEZVÉNY RÉSZLETEI

VISSZAHÍVÁS