SELECT v.*, v.category_id, IF(s.title is null, c.title, s.title) as category, desc_short , c.title as mainCategory, UNIX_TIMESTAMP(showtime) as rawshowtime, tps.id as topic_id , tps.image as topic_image, tps.title as topic_title, tps.text as topic_text FROM video v LEFT JOIN topics tps ON (v.topic_id = tps.id) JOIN category as c ON (c.id=category_id) LEFT JOIN category as s ON (s.id=subcategory_id) WHERE v.url = :url AND status_id=1 AND showtime<=NOW() ORDER BY showtime DESC
Ismét a figyelem középpontjába kerülnek a görögök a - (videó)

Extra funkciókért lépj be!

Ismét a figyelem középpontjába kerülnek a görögök a héten
Több fontos momentum lesz a héten, ami mozgathatja a piacokat. Érkeznek a napokban friss eurozónás PMI adatok, melyek erős európai növekedésről számolhatnak be. Csütörtökön ismét ülésezik az OPEC, ahol nem várhatunk meglepő fordulatra. A görög adósságrendezés is fókuszba kerül.
Megjelent: 2017. 05. 22. hétfő 12:16

SZAKÉRTŐ

Érdekel ?

INFORMÁCIÓT KÉREK
Visszahívunk, amikor Neked alkalmas.
Rövid Szabolcsconcordepmi adatopecolajgörögországimf

A héten ismét fókuszba kerülhetnek az európai növekedéssel kapcsolatos adatok, érkeznek friss PMI adatok, melyek képet adhatnak az európai konjunktúra állapotáról. Az európai növekedés továbbra is kifejezetten erős, ezt igazolhatják ezek a mutatók is.

 

Kifejezetten erős a vállalati eredményövekedési dinamika, az első negyedévben 23 százalékkal nőttek az európai vállalati profitok, szemben az amerikai 14 százalékkal. Az egész éves profitnövekedés 16 százalék lehet, miközben az S&P 500 esetében 10,6 százalékot vár a konszenzus.

 

Csütörtökön összeül az OPEC ismét, ahol dönthetnek a kitermelést korlátozó intézkedések 9 hónappal történő meghosszíbbításáról, az iparági források szerint erre igen nagy esély van, így ez már nem jelent nagy meglepetést a piacnak, az elmúlt hetekben látott emelkedés részben ennek is volt köszönhető.

 

Érdemes lehet figyelni ismét a görög piacra is, ugyanis a múlt héten a görög parlament elfogadta a hitelezők által kért intézkedéscsomagot, így megnyílt az út az ország adósságállományának könnyítése felé. Erről akár már a mai Eurogroup ülésen, mellyel egy új szakaszba léphet a görög segélyprogram.
Beágyazás

Ezzel az embed kóddal a weboldaladba illesztheted a videót
Embed kód méretezés: px px

RENDEZVÉNY

RENDEZVÉNY RÉSZLETEI

VISSZAHÍVÁS