SELECT v.*, v.category_id, IF(s.title is null, c.title, s.title) as category, desc_short , c.title as mainCategory, UNIX_TIMESTAMP(showtime) as rawshowtime, tps.id as topic_id , tps.image as topic_image, tps.title as topic_title, tps.text as topic_text FROM video v LEFT JOIN topics tps ON (v.topic_id = tps.id) JOIN category as c ON (c.id=category_id) LEFT JOIN category as s ON (s.id=subcategory_id) WHERE v.url = :url AND status_id=1 AND showtime<=NOW() ORDER BY showtime DESC
Rosszul áll a szénája a dollárnak, összeomlásra azonba - (videó)

Extra funkciókért lépj be!

Rosszul áll a szénája a dollárnak, összeomlásra azonban kicsi az esély
Az elmúlt hetekben jelentős gyengülést szenvedett el az amerikai dollár, ami főként a romló amerikai növekedési képnek és Donald Trump elnök újabb botrányainak köszönhető. Összeomlani ugyanakkor nem fog a deviza valószínűleg, a hozam különbözet miatt.
Megjelent: 2017. 05. 29. hétfő 12:06

SZAKÉRTŐ

Érdekel ?

INFORMÁCIÓT KÉREK
Visszahívunk, amikor Neked alkalmas.
Rövid Szabolcsconcordedolláreséstrumpeuróforint

Kritikus hét lehet a dollár szempontjából, a romló amerikai növekedési kép és Donald Trump legújabb botrányainak köszönhetően sokat gyengült az amerikai deviza, így az euróval szemben visszatért a kurzus az 1,12-es szint közelébe, míg a forinttal szemben a 275 forint környékére, így lényegében teljesen letörölte az amerikai elnökválasztás után kialakult erősödést.

 

Ezzel együtt vélhetően nem fog összeomlani a dollár, a legfontosabb érv a dollár ereje mellett az a továbbra is jelentős hozamkülönbözetben rejlik, mely segíthet támaszt nyújtani.

 

A héten érkezik a szerdai ADP, ezt követően pedig pénteken az átfogó amerikai munkaerőpiaci adatsor, mely meghatározhatja közép távon a dollár további irányát. Ha erősek lesznek a számok könnyen lehet, hogy fordulhat majd a dollár. A forinttal szembeni jegyzés is egy erős technikai szinthez érkezett, jelenleg a 275-295 forintos sáv alsó szélén mozog a kurzus. Egy jó adatra ismét elindulhatna felfelé a jegyzés.
Beágyazás

Ezzel az embed kóddal a weboldaladba illesztheted a videót
Embed kód méretezés: px px

RENDEZVÉNY

RENDEZVÉNY RÉSZLETEI

VISSZAHÍVÁS