SELECT v.*, v.category_id, IF(s.title is null, c.title, s.title) as category, desc_short , c.title as mainCategory, UNIX_TIMESTAMP(showtime) as rawshowtime, tps.id as topic_id , tps.image as topic_image, tps.title as topic_title, tps.text as topic_text FROM video v LEFT JOIN topics tps ON (v.topic_id = tps.id) JOIN category as c ON (c.id=category_id) LEFT JOIN category as s ON (s.id=subcategory_id) WHERE v.url = :url AND status_id=1 AND showtime<=NOW() ORDER BY showtime DESC
Megérkezett az esés előszele? Korrekció jöhet az amerik - (videó)

Extra funkciókért lépj be!

Megérkezett az esés előszele? Korrekció jöhet az amerikai részvénypiacon
A héten FED kamatdöntés lesz, ahol a piac egy 25 bázispontos emelésre számít. Pénteken az idei év legnagyobb esésén esett át az amerikai techszektor. Sok elemző arra számít, hogy ez az esemény előrevetít egy nagyobb nyári korreciót az amerikai piacon.
Megjelent: 2017. 06. 12. hétfő 12:17

SZAKÉRTŐ

Érdekel ?

INFORMÁCIÓT KÉREK
Visszahívunk, amikor Neked alkalmas.
Rövid Szabolcsconcordekorrekcióeséstechszektornasdaqfedkamatemelés

A héten ismét a jegybankok felé irányulhat a befektetők figyelme, a FED szerdai döntése mellett a brit és a japán jegybank is összeül, ezek közül a legfontosabb a szerdai FED kamatdöntő ülés lehet, ahol a várakozások szerint 25 bázisponttal 1,25 százalékra emelhetik a jegybanki alapkamatot.

 

A legnagyobb kérdés ugyanakkor az lesz, hogy milyen várakozásokat fogalmaznak meg a jövőre vonatkozóan, hogyan látja a FED a jövőbeli kamatpályát, mely a továbbra is gyengén teljesítő dollár árfolyama szempontjából meghatározó lehet.

 

Érdemes lehet ismét a technológia szektorra is figyelni, a pénteki kereskedésben ugyanis az idei év legnagyobb esést szenvedte el. Az utóbbi időszak jó teljesítménye nagyrészt a technológiai papírok erejének volt köszönhető, így egy nagy erőfelmérő jöhet a héten, egyre többen beszélnek arról, hogy egy nyári korrekció előszele is lehet a pénteki esés.
Beágyazás

Ezzel az embed kóddal a weboldaladba illesztheted a videót
Embed kód méretezés: px px

RENDEZVÉNY

RENDEZVÉNY RÉSZLETEI

VISSZAHÍVÁS