SELECT v.*, v.category_id, IF(s.title is null, c.title, s.title) as category, desc_short , c.title as mainCategory, UNIX_TIMESTAMP(showtime) as rawshowtime, tps.id as topic_id , tps.image as topic_image, tps.title as topic_title, tps.text as topic_text FROM video v LEFT JOIN topics tps ON (v.topic_id = tps.id) JOIN category as c ON (c.id=category_id) LEFT JOIN category as s ON (s.id=subcategory_id) WHERE v.url = :url AND status_id=1 AND showtime<=NOW() ORDER BY showtime DESC
Rég nem látott pesszimizmus uralkodik a WTI olaj piacán - (videó)

Extra funkciókért lépj be!

Rég nem látott pesszimizmus uralkodik a WTI olaj piacán
Meglehetősen pesszimista képet festett az olaj piaca az elmúlt időszakban, az idei év mélypontjára esett a WTI. Ugyanakkor kontraindikátorként jelen van az a jelenség, hogy a piacon jelentősen lecsökkent a nettó long pozíciónáltság - mondta el Rövid Szabolcs, a Concorde elemzője.
Megjelent: 2017. 06. 26. hétfő 12:11

SZAKÉRTŐ

Érdekel ?

INFORMÁCIÓT KÉREK
Visszahívunk, amikor Neked alkalmas.
Rövid Szabolcsconcordeolajwtiusainfláció

Az elmúlt hetek látványos mozgásokat eredményeztek az olaj piacán, az idei éves mélypontjára esett a termék, rég volt ilyen pesszimista a befektetői hangulat. A befektetők elsősorban a túlkínálatos piac miatt aggódnak, a növekvő líbiai és nigériai termelés mellett tovább növekszik az amerikai működő olajfúró kutak száma, miközben a készletek szintje is továbbra is magasan van.

 

Mindezekkel együtt nagyon jelentősen lecsökkent az olajpiacon a nettó long pozícionáltság, ez alapján elképzelhető egy konszolidáció az olaj árfolyamában a 42-43 dolláros szint környékén. Fontosak lesznek a héten érkező készletadatok is, ahhoz, hogy érdemben el tudjon indulni az árfolyam felfelé, szükség lenne a készletek trendszerű csökkenésére is, a szerdai nap emiatt fontos lehet.

 

Érdemes lesz még figyelni a hét utolsó kereskedési napján érkező inflációs adatokra is Amerikából és Európából, a nagy kérdés, hogy mennyire tekinthető átmenetinek az inflációban bekövetkezett lassulás. A FED döntéshozói többször hangsúlyozták, hogy kivárnak a következő kamatemelés előtt, emiatt is fontosak lehetnek a pénteki számok.
Beágyazás

Ezzel az embed kóddal a weboldaladba illesztheted a videót
Embed kód méretezés: px px

RENDEZVÉNY

RENDEZVÉNY RÉSZLETEI

VISSZAHÍVÁS