SELECT v.*, v.category_id, IF(s.title is null, c.title, s.title) as category, desc_short , c.title as mainCategory, UNIX_TIMESTAMP(showtime) as rawshowtime, tps.id as topic_id , tps.image as topic_image, tps.title as topic_title, tps.text as topic_text FROM video v LEFT JOIN topics tps ON (v.topic_id = tps.id) JOIN category as c ON (c.id=category_id) LEFT JOIN category as s ON (s.id=subcategory_id) WHERE v.url = :url AND status_id=1 AND showtime<=NOW() ORDER BY showtime DESC
Elakadthat az eddigi EUR/USD rali - (videó)

Extra funkciókért lépj be!

Elakadthat az eddigi EUR/USD rali
Az EUR/USD a vártnál gyengébb amerikai makroadatoknak köszönhetően megközelítette a szélesebb kereskedési sáv tetejét 1,15-nél, rövid távon azonban nem várható, hogy ki is tudna törni a szintből. Valószínűleg egy konszolidáció, kisebb dollárerősödés következhet.
Megjelent: 2017. 07. 17. hétfő 12:14

SZAKÉRTŐ

Érdekel ?

INFORMÁCIÓT KÉREK
Visszahívunk, amikor Neked alkalmas.
Rövid Szabolcsconcordeeur/usdekbfeddollárrali

Az devizapár fordulópontját az EKB csütörtöki ülése jelenthetné, a központi bank vélhetően megpróbálja majd verbális intervencióval megfékezni az euró további erősödését. Az erős gazdasági adatok alapján indokolható lenne, hogy már a stimulus csökkentéséről beszéljen az EKB és egy héjább közleményt adjon ki, az euró ereje miatt azonban erre kevesebb az esély.

 

Amerikai fronton sok impulzus nem érkezik a héten a piacra, így elsősorban az EKB tudna fordítani a kurzuson.

 

Ami még az EURUSD rally elakadása mellett szólhatna az a spekulatív pozícionáltság, az utóbbi időszakban rendkívül magas spekulatív long pozícionáltság alakult ki az euró piacán, miközben a dollárban már nettó short a piac, így ez alapján elképzelhető egy korrekció.
Beágyazás

Ezzel az embed kóddal a weboldaladba illesztheted a videót
Embed kód méretezés: px px

RENDEZVÉNY

RENDEZVÉNY RÉSZLETEI

VISSZAHÍVÁS