SELECT v.*, v.category_id, IF(s.title is null, c.title, s.title) as category, desc_short , c.title as mainCategory, UNIX_TIMESTAMP(showtime) as rawshowtime, tps.id as topic_id , tps.image as topic_image, tps.title as topic_title, tps.text as topic_text FROM video v LEFT JOIN topics tps ON (v.topic_id = tps.id) JOIN category as c ON (c.id=category_id) LEFT JOIN category as s ON (s.id=subcategory_id) WHERE v.url = :url AND status_id=1 AND showtime<=NOW() ORDER BY showtime DESC
10%-os menetelés után merre tart az olaj árfolyama? - (videó)

Extra funkciókért lépj be!

10%-os menetelés után merre tart az olaj árfolyama?
Az olaj az elmúlt hetekben igen jól muzsikált, 10%-ot sikerült felfelé menetelnie. Az emelkedésnek viszonylag sok oka volt, többek között a dollár gyengesége és a fúrótornyok számának csökkenése. A jövőben kisebb stagnálás vagy emelkedés lehet a valószínű forgatókönyv.
Megjelent: 2017. 08. 01. kedd 13:57

SZAKÉRTŐ

Érdekel ?

INFORMÁCIÓT KÉREK
Visszahívunk, amikor Neked alkalmas.
Gaál Gellértconcordeemelkedésolajwtiopec

Újból 50 dollár felé emelkedett a WTI típusú olaj hordónkénti ár. Az olaj az elmúlt két hétben majdnem minden nap pozitív tartományban zárt. Ennek menetelésnek több oka is volt.:

 

1.       Egyensúly felé való elmozdulásnak már látható jelei vannak. (USA készlet apadás)

 

2.       Shale aktivitása csökkenni látszik, a fúrótornyok száma lassul, sőt már volt rá példa az utóbbi hetekben hogy csökkent is.

 

3.       Szentpétervári Opec és nemopec tagországok találkozója aminek a leglényegesebb elem talán szaúdi ígéret bizonyosodott, amely szerint 600,000 hordóval vágják meg az exportjukat.

 

4.       Dollár gyengesége (-8% YTD)

 

5.       Mindezeket tetőzte a szélsőségesen pesszimista pozicionálóságból való elmozdulás.

 

Joggal vetődik fel a kérdés 10% százalékos menetelés után, hogy merre tovább innen. Nos nagyobb esésre nem, inkább oldalazás a valószínűbb, illetve függően a venezuelai helyzet eszkalalálódásától és az amerikai szankcióktól, emelkedés is lehetséges.

 
Beágyazás

Ezzel az embed kóddal a weboldaladba illesztheted a videót
Embed kód méretezés: px px

RENDEZVÉNY

RENDEZVÉNY RÉSZLETEI

VISSZAHÍVÁS