Extra funkciókért lépj be!

Meddig tarthat még a dollár szenvedése?
A befektetőket talán leginkább foglalkoztató kérdés, hogy meddig tart még a dollár szenvedése. A múlt héten pénteken érkező átfogó munkaerőpiaci adatsort követően sikerült az erősödés irányába elmozdulnia a dollárnak, trendfordulóról azonban egyelőre nem lehet beszélni.
Megjelent: 2017. 08. 08. kedd 14:33

SZAKÉRTŐ

Érdekel ?

INFORMÁCIÓT KÉREK
Visszahívunk, amikor Neked alkalmas.
Rövid Szabolcsconcordedollár indexárfolyamdollártrump

Érdemes lehet megvizsgálni ugyanakkor a dollár index hetes grafikonját, ez alapján látható, hogy egy szélesebb kereskedési sáv alakult ki az utóbbi 3 évben, melynek az alsó széléhez esett le az amerikai deviza. Mindezek mellett a 200 napos mozgóátlag is itt található, melyet a múlt héten megérintett a dollár index, ezt követően azonban sikerült egy kisebb fordulat, melyből potenciálisan kialakulhat hetes idősíkon egy fordulós alakzat és visszakorrigálhatna a sáv közepe felé az index.

 

A héten kevesebb impulzus érkezik, melyek ezt kiválthatnák, a legfontosabb a pénteki inflációs adat lesz, melyet a FED is kiemelt figyelemmel követ. Abban az esetben, ha a vártnál nagyobb inflációs adat érkezne, akkor megerősíthetné a fordulós jelzéseket a grafikon.
Beágyazás

Ezzel az embed kóddal a weboldaladba illesztheted a videót
Embed kód méretezés: px px

RENDEZVÉNY

RENDEZVÉNY RÉSZLETEI

VISSZAHÍVÁS