SELECT v.*, v.category_id, IF(s.title is null, c.title, s.title) as category, desc_short , c.title as mainCategory, UNIX_TIMESTAMP(showtime) as rawshowtime, tps.id as topic_id , tps.image as topic_image, tps.title as topic_title, tps.text as topic_text FROM video v LEFT JOIN topics tps ON (v.topic_id = tps.id) JOIN category as c ON (c.id=category_id) LEFT JOIN category as s ON (s.id=subcategory_id) WHERE v.url = :url AND status_id=1 AND showtime<=NOW() ORDER BY showtime DESC
Sötét fellegek gyülekeznek az amerikai részvénypiac fö - (videó)

Extra funkciókért lépj be!

Sötét fellegek gyülekeznek az amerikai részvénypiac fölött
Viharos hetekre lehet készülni az amerikai részvénypiacon: egyre több jel utal arra, hogy mélyebb korrekció is kialakulhat ezen a téren. Az látszik, hogy most nagyon magas a long pozícionáltság, és sokan vásároltak részvényeket, mondta el Rövid Szabolcs, a Concorde elemzője.
Megjelent: 2017. 08. 21. hétfő 13:27

SZAKÉRTŐ

Érdekel ?

INFORMÁCIÓT KÉREK
Visszahívunk, amikor Neked alkalmas.
Rövid Szabolcsconcorderészvényamerikasp500

Szezonálisan gyengébb időszak jöhet a tőzsdéken. Az augusztus-szeptemberben jellemzően alul szokta múlni az év egészét tekintve a részvénypiac, miközben a piaci árazás igen magas, és több bizonytalanság is látható a környezetben. Ennek hatására sokkal kockázatosabb lehet a részvénypiac, mint ahogy az éve első felében vártuk.

Az 50 napos mozgóátlag elesett, és a következő fontos támasz a 200 napos mozgóátlag lesz az S&P 500 esetében, mely fontos erőfelmérő lehet a piac egészére vonatkozóan.

A margin hitelállomány rekord magasságokba emelkedett, azaz jól látszik, hogy a lakosság hitelből vásárolja a részvényeket.
Beágyazás

Ezzel az embed kóddal a weboldaladba illesztheted a videót
Embed kód méretezés: px px

RENDEZVÉNY

RENDEZVÉNY RÉSZLETEI

VISSZAHÍVÁS