SELECT v.*, v.category_id, IF(s.title is null, c.title, s.title) as category, desc_short , c.title as mainCategory, UNIX_TIMESTAMP(showtime) as rawshowtime, tps.id as topic_id , tps.image as topic_image, tps.title as topic_title, tps.text as topic_text FROM video v LEFT JOIN topics tps ON (v.topic_id = tps.id) JOIN category as c ON (c.id=category_id) LEFT JOIN category as s ON (s.id=subcategory_id) WHERE v.url = :url AND status_id=1 AND showtime<=NOW() ORDER BY showtime DESC
Adateső érkezik a nyár utolsó hetében - (videó)

Extra funkciókért lépj be!

Adateső érkezik a nyár utolsó hetében
Nem fogunk unatkozni a nyár utolsó hetében, hiszen rengeteg adat érkezik európából, ázsiábából és az USA-ból is. A legfontosabb azonban a pénteki foglalkoztatottsági számok az USA-ból, ahol az elemzők 180 ezres értéket várnak - mondta el Rövid Szabolcs, a Concorde elemzője.
Megjelent: 2017. 08. 28. hétfő 12:19

SZAKÉRTŐ

Érdekel ?

INFORMÁCIÓT KÉREK
Visszahívunk, amikor Neked alkalmas.
Rövid Szabolcsconcordemakrogazdaságadatokusaeurópadollár

A nyár utolsó hete is tartogathat izgalmakat a piacokon, makroadatokban gazdag napok előtt állunk. Itt elsősorban a hét második fele lesz fontos, csütörtökön érkeznek az augusztusi konjunktúra mutatók Kínából, illetve Európából a legfrissebb inflációs mutatószámokat teszik közzé, melyek az Európai Központi Bank további monetáris politikai irányvonalával kapcsolatban lehetnek fontosak.

 

Szintén ezen a napon jön a FED kedvelt inflációs mutatója, a PCE deflátor. Jelenleg igen nyomottak mind a kamatemelési, mind az inflációs várakozások Amerikában, ezen azonban érdemben tudna javítani egy vártnál magasabb adat.

 

A hét legjobban várt eseménye a pénteki átfogó munkaerőpiaci adatsor lesz, a várakozások szerint 180 ezer főve bővülhet a foglalkoztatottak száma és az órabérek növekedése 0,2 százalék lehet, amennyiben azonban sikerülne felülteljesíteni a számokat, akkor az nyújthatna némi támaszt a dollárnak, mely egyelőre nem tudott talpra állni, pár napos konszolidáció után újabb lokális csúcsra emelkedett az EURUSD, így az 1,20-as szintet is megközelítette a devizapár, mely egy igen erős ellenállásnak számít, így egy komoly erőfelmérő jöhet, akár már a héten.
Beágyazás

Ezzel az embed kóddal a weboldaladba illesztheted a videót
Embed kód méretezés: px px

RENDEZVÉNY

RENDEZVÉNY RÉSZLETEI

VISSZAHÍVÁS