SELECT v.*, v.category_id, IF(s.title is null, c.title, s.title) as category, desc_short , c.title as mainCategory, UNIX_TIMESTAMP(showtime) as rawshowtime, tps.id as topic_id , tps.image as topic_image, tps.title as topic_title, tps.text as topic_text FROM video v LEFT JOIN topics tps ON (v.topic_id = tps.id) JOIN category as c ON (c.id=category_id) LEFT JOIN category as s ON (s.id=subcategory_id) WHERE v.url = :url AND status_id=1 AND showtime<=NOW() ORDER BY showtime DESC
A következő időszakban felértékelődhetnek a nemesféme - (videó)

Extra funkciókért lépj be!

A következő időszakban felértékelődhetnek a nemesfémek
Újabb hidrogénbombát robbantott Észak-Korea, amelyet ismét kockázatkerüléssel nyugtáztak a befektetők. Az ilyen bizonytalan környezetben a nemesfémek ismét felértékelődhetnek. Az arany most kedvező technikai szinteken mozog, komoly emelkedés mehet végbe ezekben az eszközökben.
Megjelent: 2017. 09. 04. hétfő 11:52

SZAKÉRTŐ

Érdekel ?

INFORMÁCIÓT KÉREK
Visszahívunk, amikor Neked alkalmas.
Rövid Szabolcsconcordeészak-koreahidrogénbombarészvénypiacarany

Tegnap újabb hidrogénbomba robbantást hajtott végre Észak-Korea, melyre ismét kockázatkerüléssel reagáltak a befektetők. A jelenlegi információk szerint ugyan kisebb a valószínűsége a katonai beavatkozásnak, a bizonytalanság ugyanakkor jó eséllyel maradhat a piacokon a következő hetekben.

 

Ezt tetőzi, hogy a szeptember időszak historikusan a leggyengébb időszaknak számít az amerikai piacon, miközben a volatilitás továbbra is a mindenkori mélypont közelében mozog. Ebben a bizonytalan környezetben felértékelődhetnek ismét a nemesfémek.

 

Az arany árfolyama pozitív technikai képet mutat, megtörte a hosszú távú csökkenő trendjét a nemesfém, és az elmúlt napokban egy háromszög alakzatból indult el felfelé, így könnyen lehet, hogy egy komolyabb emelkedés előtt állhatnak a nemesfémek. 
Beágyazás

Ezzel az embed kóddal a weboldaladba illesztheted a videót
Embed kód méretezés: px px

RENDEZVÉNY

RENDEZVÉNY RÉSZLETEI

VISSZAHÍVÁS