SELECT v.*, v.category_id, IF(s.title is null, c.title, s.title) as category, desc_short , c.title as mainCategory, UNIX_TIMESTAMP(showtime) as rawshowtime, tps.id as topic_id , tps.image as topic_image, tps.title as topic_title, tps.text as topic_text FROM video v LEFT JOIN topics tps ON (v.topic_id = tps.id) JOIN category as c ON (c.id=category_id) LEFT JOIN category as s ON (s.id=subcategory_id) WHERE v.url = :url AND status_id=1 AND showtime<=NOW() ORDER BY showtime DESC
A hét fókuszában a jegybankok lesznek - (videó)

Extra funkciókért lépj be!

A hét fókuszában a jegybankok lesznek
A héten két jegybank is tart kamatdöntő ülést. Az egyik a Magyar Nemzeti Bank, amely egy átfogó lazító intézkedési csomagot jelenthet be, egyes piaci elképzelések szerint csökkenteni fogják az overnight betéti kamatokat. A másik fontos mozzanat pedig a FED ülése lesz.
Megjelent: 2017. 09. 18. hétfő 12:24

SZAKÉRTŐ

Érdekel ?

INFORMÁCIÓT KÉREK
Visszahívunk, amikor Neked alkalmas.
Rövid Szabolcsconcordejegybankmnbfedülésforintdollár

A héten várhatóan emelkedni fog a részvény és devizapiaci volatilitás, ugyanis két jegybank is kamatdöntő ülést fog tartani. Nekünk inkább a keddi, MNB ülés lesz a fontosabb, hiszen hosszabb idő után jelentős lépésekre szánhatja el magát a magyar jegybank. Egyelőre a részletek nem ismertek, de nagy valószínűséggel egy átfogó lazítási csomagot jelenthetnek be. Szerdán pedig az amerikai jegybank, a FED ülésezik és a piac azon spekulál, hogy vajon Yellen-ék bejelentik-e a mérlegfőösszeg csökkentésének a terhét. Ez a folyamat egyesek szerint a dollár árfolyamában pozitív korrekciót okozhat.
Beágyazás

Ezzel az embed kóddal a weboldaladba illesztheted a videót
Embed kód méretezés: px px

RENDEZVÉNY

RENDEZVÉNY RÉSZLETEI

VISSZAHÍVÁS