SELECT v.*, v.category_id, IF(s.title is null, c.title, s.title) as category, desc_short , c.title as mainCategory, UNIX_TIMESTAMP(showtime) as rawshowtime, tps.id as topic_id , tps.image as topic_image, tps.title as topic_title, tps.text as topic_text FROM video v LEFT JOIN topics tps ON (v.topic_id = tps.id) JOIN category as c ON (c.id=category_id) LEFT JOIN category as s ON (s.id=subcategory_id) WHERE v.url = :url AND status_id=1 AND showtime<=NOW() ORDER BY showtime DESC
Egy potenciális fordulópont van kialakulóban az euró/dol - (videó)

Extra funkciókért lépj be!

Egy potenciális fordulópont van kialakulóban az euró/dollár árfolyamában
Továbbra is az euró/dollár állhat a fókuszban, melynek árfolyamán egy érdekes alakzat kezd kirajzolódni. Középtávon erősödhet a legtöbbet kereskedett deviza árfolyama. A másik fontos eszköz, amire figyelünk az olaj, a WTI esetleges emelkedését érdemes lehet meglovagolni.
Megjelent: 2017. 09. 25. hétfő 16:29

SZAKÉRTŐ

Érdekel ?

INFORMÁCIÓT KÉREK
Visszahívunk, amikor Neked alkalmas.
Rövid Szabolcsconcordedolláreuróolajwti

Továbbra is a figyelem középpontjában állhat az EURUSD árfolyama, technikailag úgy tűnik, hogy egy potenciális fordulópont alakulhat ki az 1,20-as szint közelében, egy fej-váll alakzat rajzolódik ki a grafikonon,  mely megágyazhatna közép távon egy több százalékos dollár erősödésnek. Technikai oldalról az 1,185-ös szint elesése nyithatna nagyobb teret a további dollárerősödésnek, így elsősorban erre a szintre érdemes figyelni. A CFTC adatai szerint a spekulatív jellegű befektetők majdnem egy éve nem látott mértékben shortolják a dollárt.

 

Érdekes folyamatok láthatóak az olajpiacon is, a Brent és a WTI típusú olaj közötti spread már 6,5 dollárra emelkedett, mely historikusan egy igen magas értéknek tekinthető. Ez nagyrészt a hurrikánok miatt kereslet kiesésnek volt köszönhető, de várhatóan a helyzet normalizálódásával a két termék közötti különbség is szűkülni fog. Ezt meg lehet lovagolni a WTI emelkedésén, vagy a spread szűkülésén keresztül.




Beágyazás

Ezzel az embed kóddal a weboldaladba illesztheted a videót
Embed kód méretezés: px px

RENDEZVÉNY

RENDEZVÉNY RÉSZLETEI

VISSZAHÍVÁS