SELECT v.*, v.category_id, IF(s.title is null, c.title, s.title) as category, desc_short , c.title as mainCategory, UNIX_TIMESTAMP(showtime) as rawshowtime, tps.id as topic_id , tps.image as topic_image, tps.title as topic_title, tps.text as topic_text FROM video v LEFT JOIN topics tps ON (v.topic_id = tps.id) JOIN category as c ON (c.id=category_id) LEFT JOIN category as s ON (s.id=subcategory_id) WHERE v.url = :url AND status_id=1 AND showtime<=NOW() ORDER BY showtime DESC
Új negyedév, új izgalmak érkeznek a piacra a héten - (videó)

Extra funkciókért lépj be!

Új negyedév, új izgalmak érkeznek a piacra a héten
Mozgalmasnak ígérkezik a harmadik negyedév első kereskedési hete. A legfőbb események lesznek, az EKB kamatdöntési jegyzőkönyvének a publikálása, és az NFP munkaerőpiaci adat pénteken az USA-ból. Amire még érdemes figyelni az euró szempontjából az a katalánok helyzete.
Megjelent: 2017. 10. 02. hétfő 15:23

SZAKÉRTŐ

Érdekel ?

INFORMÁCIÓT KÉREK
Visszahívunk, amikor Neked alkalmas.
Rövid Szabolcsconcordeecbnfpeuró

Az új negyedév első kereskedési hete is tartogathat izgalmakat. Makroadatok tekintetében a legfontosabb adat pénteken érkezik, a várakozások szerint mindössze 85 ezer fővel bővülhet a foglalkoztattak száma, ami részben a hurrikánok hatásának tudható be. Az órabérek növekedése ugyanakkor várhatóan megindulhat felfelé, ami pozitív lehetne a dollár szempontjából.

 

Emellett érkezik az Európai Közponit Bank legutóbbi ülésének e jegyzőkönyve, itt a piac arra figyelhet, hogy milyen utalás érkezik az QE program kivezetése kapcsán.

 

Nem szabad megfeledkezni a katalán függeltenségi törekvésekről sem, az előzetesen várthoz képest egy piaci szempontból negatívabb forgatókönyv valósult meg, melyre az euró gyengüléssel reagált. Jó eséllyel a következő hetekben ez a feszültség nyomás alatt tarthatja az euró árfolyamát is.
Beágyazás

Ezzel az embed kóddal a weboldaladba illesztheted a videót
Embed kód méretezés: px px

RENDEZVÉNY

RENDEZVÉNY RÉSZLETEI

VISSZAHÍVÁS