SELECT v.*, v.category_id, IF(s.title is null, c.title, s.title) as category, desc_short , c.title as mainCategory, UNIX_TIMESTAMP(showtime) as rawshowtime, tps.id as topic_id , tps.image as topic_image, tps.title as topic_title, tps.text as topic_text FROM video v LEFT JOIN topics tps ON (v.topic_id = tps.id) JOIN category as c ON (c.id=category_id) LEFT JOIN category as s ON (s.id=subcategory_id) WHERE v.url = :url AND status_id=1 AND showtime<=NOW() ORDER BY showtime DESC
Trump lehet a karmester az olaj árfolyamában - (videó)

Extra funkciókért lépj be!

Trump lehet a karmester az olaj árfolyamában
Csütörtökön mond beszédet Donald Trump, ahol szó eshet a iráni nukleáris megállapodásról. Ha beigazolódik a piac által várt forgatókönyv, az jó hatással lehet az olaj árfolyamára. A héten elkezdődik a gyorsjelentési szezon is, a piac várakozásai pesszimisták.
Megjelent: 2017. 10. 09. hétfő 15:48

SZAKÉRTŐ

Érdekel ?

INFORMÁCIÓT KÉREK
Visszahívunk, amikor Neked alkalmas.
Rövid Szabolcsconcordedolláreurótrumpolajgyorsjelentés

Az amerikai munkaerőpiaci adat utáni hét hagyományosan makroadatokban szegény, azonban így is számos faktorra lehet majd figyelni.

 

A múlt hét pénteki adatsor szerint beindult a bérnövekedés, fél százalékkal növekedtek az átlagos órabérek, míg a munkanélküliségi ráta 4,2 százalékra csökkent, ami alapján lényegében borítékolható a decemberi kamatemelés a FED részéről. Pénteken átmenetileg megakasztott a dollár erősödését, hogy a hírek szerint feszültség lehet Trump és az amerikai külügyminiszter közötti feszültség miatt felmerült Tillerson távozása.

 

Fontos lehet az olaj árfolyama szempontjából, hogy mit mond majd Trump a csütörtöki beszédében az iráni nukleáris megállapodással kapcsolatban. A várakozások szerint bejelenheti az amerikai elnök, hogy nem hitelesíti annak betartását, ami az újabb szankciók bevezetését eredményezheti, ez pedig pozitívan érinthetné az olaj árfolyamát.

 

A héten elkezdődik a harmadik negyedéves jelentési szezon. Az S&P 500 index esetében összesítve az elemzők  2,8 százalékos eredmény és 4,9  százalékos árbevétel növekedést várnak, azaz ismét pesszimistává váltak az időszak elejéhez képest.
Beágyazás

Ezzel az embed kóddal a weboldaladba illesztheted a videót
Embed kód méretezés: px px

RENDEZVÉNY

RENDEZVÉNY RÉSZLETEI

VISSZAHÍVÁS