SELECT v.*, v.category_id, IF(s.title is null, c.title, s.title) as category, desc_short , c.title as mainCategory, UNIX_TIMESTAMP(showtime) as rawshowtime, tps.id as topic_id , tps.image as topic_image, tps.title as topic_title, tps.text as topic_text FROM video v LEFT JOIN topics tps ON (v.topic_id = tps.id) JOIN category as c ON (c.id=category_id) LEFT JOIN category as s ON (s.id=subcategory_id) WHERE v.url = :url AND status_id=1 AND showtime<=NOW() ORDER BY showtime DESC
Több bizonytalansági faktor kedvezhet az olajnak a héten - (videó)

Extra funkciókért lépj be!

Több bizonytalansági faktor kedvezhet az olajnak a héten
A bizonytalan világpolitika igencsak kedvez az olaj kurzusának. Az egyik ilyen tényező, az az iraki és a kurd ellentétek kicsúcsosodása, a másik pedig, hogy Trump elnök nem hitelesítette az iráni megállapodást. Nagy rá az esély, hogy a WTI elérheti az 54-55 dolláros szintet.
Megjelent: 2017. 10. 16. hétfő 14:06

SZAKÉRTŐ

Érdekel ?

INFORMÁCIÓT KÉREK
Visszahívunk, amikor Neked alkalmas.
Rövid Szabolcsconcordeolajirakkurdisztánkonfliktus

Több bizonytalansági tényező is segíti jelenleg az olajár emelkedését. A ma reggeli hírek szerint küszöbön áll a fegyveres konfliktus a kurd erők és az iraki hadsereg között, amely egy jelentősebb olajteremő mezőt is érinthet. Egyelőre még nem volt hatással ez a kitermelésre, ennek esélye azonban nem elhanyagolható, a bizonytalanság pedig kedvez az olaj árfolyamának, így ma reggel már 52 dollár környékén mozog a WTI típiusó olaj árfolyama.

 

A másik tényező, mely segíti jelenleg az olajpiaci szentimentet, hogy Donald trump a vártnak megfelelően nem hitelesítette az iráni nukleáris megállapodást, ami egyes vélemények szerint az iráni szankciók ismételt bevezetéséhez és ez pedig az olajár emelkedéséhez vezethet.

 

Összességében tehát több geopolitikai feszültség is segítheti a következő napokban az olajár emelkedését, így jó eséllyel a WTI típusú olaj elérhető az 54-55 dolláros zónát.
Beágyazás

Ezzel az embed kóddal a weboldaladba illesztheted a videót
Embed kód méretezés: px px

RENDEZVÉNY

RENDEZVÉNY RÉSZLETEI

VISSZAHÍVÁS