SELECT v.*, v.category_id, IF(s.title is null, c.title, s.title) as category, desc_short , c.title as mainCategory, UNIX_TIMESTAMP(showtime) as rawshowtime, tps.id as topic_id , tps.image as topic_image, tps.title as topic_title, tps.text as topic_text FROM video v LEFT JOIN topics tps ON (v.topic_id = tps.id) JOIN category as c ON (c.id=category_id) LEFT JOIN category as s ON (s.id=subcategory_id) WHERE v.url = :url AND status_id=1 AND showtime<=NOW() ORDER BY showtime DESC
Stagnáló harmadik negyedéve lehetett az OTP Banknak - (videó)

Extra funkciókért lépj be!

Stagnáló harmadik negyedéve lehetett az OTP Banknak
A harmadik negyedév az OTP számára nagy valószínűséggel nem tartogatott túl nagy meglepetést, hasonló eredmény születhetett, mint legutóbb. A menedzsment várakozások tartogathatnak némi izgalmat, ami nagyobb árfolyammozgást is generálhat a részvényben.
Megjelent: 2017. 11. 06. hétfő 13:00

SZAKÉRTŐ

Érdekel ?

INFORMÁCIÓT KÉREK
Visszahívunk, amikor Neked alkalmas.
hai thanh le phoungconcordeotprészvénygyorsjelentéseredmények

Péntek hajnalban teszi közzé az OTP a harmadik negyedéves gyorsjelentését, ahol nagyjából azonos eredényekre lehet számítani, mint legutóbb. A kamatbevétel az nagyjából stagnált és a díjbevételekkel is hasonló a helyzet. A költségek valószínűleg nőttek, de ez a szezonalitásnak is köszönhető, amit az alacsony hitelezési veszteségek tudtak kompenzálni. Ami miatt viszont számolhatunk árfolyamreakciókkal, az a menedzsment következő negyedéves várakozásai.
Beágyazás

Ezzel az embed kóddal a weboldaladba illesztheted a videót
Embed kód méretezés: px px

RENDEZVÉNY

RENDEZVÉNY RÉSZLETEI

VISSZAHÍVÁS