SELECT v.*, v.category_id, IF(s.title is null, c.title, s.title) as category, desc_short , c.title as mainCategory, UNIX_TIMESTAMP(showtime) as rawshowtime, tps.id as topic_id , tps.image as topic_image, tps.title as topic_title, tps.text as topic_text FROM video v LEFT JOIN topics tps ON (v.topic_id = tps.id) JOIN category as c ON (c.id=category_id) LEFT JOIN category as s ON (s.id=subcategory_id) WHERE v.url = :url AND status_id=1 AND showtime<=NOW() ORDER BY showtime DESC
Nem árt az óvatosság, további esés jöhet a részvény - (videó)

Extra funkciókért lépj be!

Nem árt az óvatosság, további esés jöhet a részvénypiacon
Érdemes óvatosnak lenni a piacokon a következő napokban, a pozicionáltság alapján további esések alakulhatnak ki. Túl pozitívan látják a jövőt a befektetők, sokan emelkedést várnak, de ez a túlzott optimizmus rosszul is elsülhet.
Megjelent: 2017. 11. 15. szerda 11:42

SZAKÉRTŐ

Érdekel ?

INFORMÁCIÓT KÉREK
Visszahívunk, amikor Neked alkalmas.
Rövid Szabolcsconcorderészvénypiacoptimizmusóvatosság

Rég nem látott optimizmus alakult ki a részvénypiacon az elmúlt hetekben, jól mutatják ezt a különböző szentiment indikátorok is, soha nem volt ilyen magas azoknak az aránya, akik további emelkedést várnak, miközben egyre kevesebben várnak esést, ez a túlzott optimizmus pedig óvatosságra adhat okot.

 

A Merrill Lynch alapkezelői felmérése is jól mutatja a long pozícionáltságot, az alapkezelőknél tartott készpénz arány 4,4 százalékra csökkent, mely az elmúlt 10 év átlagához képest is alacsony értéknek számít. A befektetők az átlagosnál nagyobb kockázatot vállalnak, miközben jelentősen megnőtt a tőkeáttétel mértéke is.

 

Az értékeltségi mutatók szerint drága lett a részvénypiac, miközben jelentősen megnövekedett a tőkeáttétel mértéke, hitelre veszik a részvényeket, ami nem egy jó ómen a további emelkedést tekintve.
Beágyazás

Ezzel az embed kóddal a weboldaladba illesztheted a videót
Embed kód méretezés: px px

RENDEZVÉNY

RENDEZVÉNY RÉSZLETEI

VISSZAHÍVÁS