SELECT v.*, v.category_id, IF(s.title is null, c.title, s.title) as category, desc_short , c.title as mainCategory, UNIX_TIMESTAMP(showtime) as rawshowtime, tps.id as topic_id , tps.image as topic_image, tps.title as topic_title, tps.text as topic_text FROM video v LEFT JOIN topics tps ON (v.topic_id = tps.id) JOIN category as c ON (c.id=category_id) LEFT JOIN category as s ON (s.id=subcategory_id) WHERE v.url = :url AND status_id=1 AND showtime<=NOW() ORDER BY showtime DESC
Kiderülhetnek az MNB szándékai az eheti kamatdöntő ül - (videó)

Extra funkciókért lépj be!

Kiderülhetnek az MNB szándékai az eheti kamatdöntő ülésen
Nem sikerült Merkel pártjának megegyezni a zöldekkel a migrációs kvóták ügyében. Ha továbbra sem lesz konszenzus, akkor Merkel pozíciója is veszélybe kerülhet. Az eheti MNB ülés tartogathat némi meglepetést a hétre, képet kaphatunk a jegybank lazítási törekvéseiről.
Megjelent: 2017. 11. 20. hétfő 13:07

SZAKÉRTŐ

Érdekel ?

INFORMÁCIÓT KÉREK
Visszahívunk, amikor Neked alkalmas.
Rövid Szabolcsconcordemerkelcdumnblazítás

Egyelőre nincsen német koalíciós megállapodás, főként a migrációs kvóták kérdésében nem tudtak megegyezni a CDU/CSU és a Zöldek, így nem tudták tartani a saját maguk számára szabott vasárnapi határidőt. Ha nem lesz megegyezés, a kisebbségi kormányzás, illetve a megismételt választás lehet a megoldás, az előbbire a 2. világháború óta nem volt még példa a német politikában. Egyúttal Angela Merkel negyedik terminusa is kétségessé válhat elemzők szerint - bár azt nehéz látni, ki venné át helyét.

 

A gazdasági hatása vélhetően kevésbé jelentős, mivel a piacnak nem voltak magas várakozásai az új kormány ténykedése kapcsán.

 

Az innen érkező hírek mellett érdemes lehet figyelni az MNB keddi kamatdöntő ülésére is, ahol a korábban belengetett újabb lazító intézkedésekről kaphatnak információt a piaci szereplők, mely hatással lehet a forint piacára is. Amennyiben az MNB a kommunikációjában kiáll a laza monetáris politika mellett, akkor akár a 314-315 forint körüli szintekre is elérhet az EURHUF kurzusa.
Beágyazás

Ezzel az embed kóddal a weboldaladba illesztheted a videót
Embed kód méretezés: px px

RENDEZVÉNY

RENDEZVÉNY RÉSZLETEI

VISSZAHÍVÁS