SELECT v.*, v.category_id, IF(s.title is null, c.title, s.title) as category, desc_short , c.title as mainCategory, UNIX_TIMESTAMP(showtime) as rawshowtime, tps.id as topic_id , tps.image as topic_image, tps.title as topic_title, tps.text as topic_text FROM video v LEFT JOIN topics tps ON (v.topic_id = tps.id) JOIN category as c ON (c.id=category_id) LEFT JOIN category as s ON (s.id=subcategory_id) WHERE v.url = :url AND status_id=1 AND showtime<=NOW() ORDER BY showtime DESC
Nem kizárt, hogy negatív meglepetést kaphatunk a holnapi - (videó)

Extra funkciókért lépj be!

Nem kizárt, hogy negatív meglepetést kaphatunk a holnapi OPEC ülésen
A Daily Mail szerint az EU és Nagy-Britannia megállapodott a Brexit kilépő összeg mértékéről, erről hivatalos bejelentés hétfőn érkezhet. Az olaj piacán a legfontosabb esemény a csütörtöki OPEC ülés, ahol az elégedetlen orosz fél miatt negatív meglepetés is következhet.
Megjelent: 2017. 11. 29. szerda 11:54

SZAKÉRTŐ

Érdekel ?

INFORMÁCIÓT KÉREK
Visszahívunk, amikor Neked alkalmas.
Rövid Szabolcsconcordebrexitnagy-britanniaeuopecolaj

A Daily Mail értesülései szerint a brit kormány és az EU előzetesen megállapodott a Brexit "kilépőszámla" összegében, amely 45-55 milliárd euró lehet különböző feltételektől függően. A brit kormány szerint nem ismerik ezt a számot - de nem is cáfolták a közeledés tényét. Az FT is hasonló értesülést kapott, itt a teljes összeg akár 100 milliárd euró is lehetne, de a tényleges nettó kifizetés több évtized alatt ennek csak fele lenne. Theresa May miniszterelnök jövő héten jelentheti be a megállapodást, amennyiben sikerül megegyezni más kérdésekben, így az egymás országaiban letelepedettek jogai, valamint az ír/északír határellenőrzés ügyében.

 

Csütörtökön az olajkartell a jelenlegi 1,8 millió hordós termelés-korlátozási megállapodás 6 vagy 9 hónapos meghosszabbításáról dönthet, Oroszországgal együtt. A piaci konszenzus ezt várja, ugyanakkor a hírek szerint több orosz olajtermelő is elégedetlen ezzel, így akár egy, az olajár szempontjából negatív meglepetés sem kizárt. Kérdés, hogy az időtartamon túl a volument tekintve lesz-e változás, illetve változik-e az álláspont pl. Líbia kérdésében, aki most még szabadon termelhet.
Beágyazás

Ezzel az embed kóddal a weboldaladba illesztheted a videót
Embed kód méretezés: px px

RENDEZVÉNY

RENDEZVÉNY RÉSZLETEI

VISSZAHÍVÁS