SELECT v.*, v.category_id, IF(s.title is null, c.title, s.title) as category, desc_short , c.title as mainCategory, UNIX_TIMESTAMP(showtime) as rawshowtime, tps.id as topic_id , tps.image as topic_image, tps.title as topic_title, tps.text as topic_text FROM video v LEFT JOIN topics tps ON (v.topic_id = tps.id) JOIN category as c ON (c.id=category_id) LEFT JOIN category as s ON (s.id=subcategory_id) WHERE v.url = :url AND status_id=1 AND showtime<=NOW() ORDER BY showtime DESC
Vizsgálják az Esmyát, van-e köze a jelentett májkároso - (videó)

Extra funkciókért lépj be!

Vizsgálják az Esmyát, van-e köze a jelentett májkárosodásokhoz
Zuhanásba kezdett a Richter árfolyama az Esmya kapcsán elrendelt vizsgálatok miatt. Eddig 670 ezren használták a készítményt, és eddig csak négy esetben jeleztek súlyos mellékhatásokat, így a cég joggal bízhat a statisztikában, és hogy egyedi esetekről van szó.
Megjelent: 2017. 12. 07. csütörtök 11:00

KÖVESS MINKET ITT IS!

Hírlevél
A hét legütősebb videói

Érdekel ?

INFORMÁCIÓT KÉREK
Visszahívunk, amikor Neked alkalmas.
vágó attilaconcorde értékpapírrichteresmyagyógyszermellékhatászuhanásesésmájkárosodás

A múlt héten robbant a hír, a magyar tőkepiacot azonban csak hétfőn érte el, hogy az Európai Gyógyszerügynökség (EMA) vizsgálatot indított a Richter egyik kulcstermékével kapcsolatban. Ez az Esmya, amely az utóbbi évek egyik nagy dobása volt a magyar gyógyszergyártó cégtől: az első háromnegyed évben kb. 60-70 millió euró forgalma volt ebből a készítményből.

Azt vizsgálja az EMA, hogy van-e összefüggés a négy jelentett májkárosodás és készítmény használata között. A károsodás mértéke egyébként sajnálatos módon igen súlyosak, májátültetésre is sor került három esetben. A Richter szerint az esetek mögött vagy más szer egyidejű szedése áll, aminek következménye a károsodás vagy pedig valamilyen vírus állhat.

Vágó Attila, a Concorde Értékpapír Zrt. vezető elemzője szerint a mostani helyzet kiváló vételi pozíció lehet, és meg van győződve róla, hogy az esetek közöt nincs összefüggés.
Beágyazás

Ezzel az embed kóddal a weboldaladba illesztheted a videót
Embed kód méretezés: px px

RENDEZVÉNY

RENDEZVÉNY RÉSZLETEI

VISSZAHÍVÁS