Extra funkciókért lépj be!

Negatívba fordult az S&P 500, éves teljesítménye
Borúsak a kilátások a ma délelőtti kereskedés előtt, tegnap ismét lefordultak a nemzetközi részvényindexek. Az S&P 500 tegnapi mozgásával ismételten negatív tartományba fordult az éves teljesítménye - Kovács Bálint, az Equilor Befektetési Zrt. elemzőjének értékelése.
Megjelent: 2016. 04. 08. péntek 09:05

SZAKÉRTŐ

Érdekel ?

INFORMÁCIÓT KÉREK
Visszahívunk, amikor Neked alkalmas.
Kovács Bálintequilors&p 500olajusdjpyjapándevizakereskedés

Ahogy az olajár ismét hullámvasútra került, úgy romlott el a hangulat a tőzsdéken. A befektetők a fekete arany kurzusának felpattanását pozíciózárásra használták ki. Az S&P 500 index 1,2%-ot esett, mellyel az éves teljesítménye ismét negatív tartományba fordult. A DJIA index 1%-os mínusszal zárt. Európában a Stoxx Europe 600 index 0,8%-ot, a német DAX index pedig 1%-ot gyengült.

Ma az olaj árfolyama visszatért a 38 dolláros szint közelébe, amely arra volt elegendő, hogy némiképp ellensúlyozza a negatív ázsiai befektetői hangulatot. Makroadatok híján a délelőtti kereskedésre leginkább az amerikai és az ázsiai piacokon látott mozgások lehetnek meghatározóak.

Tegnap tovább erősödött a japán jen a dollárral szemben és 17 hónapja nem látott csúcsára emelkedett. A befektetők az elmúlt időszakban a jegybank tűréshatárát feszegetik, hogy az vajon mikor kezd interveniálni. A kurzus 108 dollár alá is benézett, majd a 107,67-es szintről pattant vissza ismét 108 fölé. Egyes elemzőházak szerint a jegybank már 105-ös szint közelében beavatkozhat, miután Kuroda jegybankelnök többszöri szóbeli intervenciója is sikertelennek bizonyult. A jen menedékeszköz szerepe idén jócskán felértékelődött, így rossz piaci hangulat esetében a befektetők a jen felé fordulnak.

Az olajár ismét hullámvasútra került

Az S&P 500 index 1,2%-ot esett, mellyel az éves teljesítménye ismét negatív tartományba fordult

Tegnap tovább erősödött a japán jen a dollárral szemben és 17 hónapja nem látott csúcsára emelkedett
Beágyazás

Ezzel az embed kóddal a weboldaladba illesztheted a videót
Embed kód méretezés: px px

RENDEZVÉNY

RENDEZVÉNY RÉSZLETEI

VISSZAHÍVÁS