Extra funkciókért lépj be!

Nagy mínuszokra készülhetünk a SAP árfolyamában
Nagyobb mínuszok jöhetnek az SAP-nál a várttól elmaradó, előzetes jelentés miatt. Ma piaczárás után jelent az Alcoa, mellyel elindul a negyedéves jelentési szezon a tengerentúlon - Kovács Bálint, az Equilor Befektetési Zrt. elemzőjének hétindító értékelése.
Megjelent: 2016. 04. 11. hétfő 08:50

SZAKÉRTŐ

Érdekel ?

INFORMÁCIÓT KÉREK
Visszahívunk, amikor Neked alkalmas.
Kovács Bálintequiloralcoasapgyorsjelentésdaxolaj

Jelentős mínuszokra készülhetünk az SAP részvényárfolyamát illetően. A vállalat péntek éjjel tette közzé előzetes számait az első negyedévre vonatkozóan, melyek elmaradtak a piaci konszenzustól. Az árbevétel 5,1%-os emelkedése is kevésnek bizonyult, miközben 1,15 milliárd euró helyett 1,1 milliárd eurós üzleti eredményről jelentett az SAP. Az informatikai cég szerint Dél-Amerikában a vártnál gyengébben teljesítettek, de kiemelték, hogy így is a piaci átlag feletti működést értek el.

Az egyes részlegeket tekintve a felhőszolgáltatás 33%-os bevétel növekedést ért el, miközben a licenszértékesítések tovább estek. Ez a működési kép nem meglepő, hiszen a felhőalapú termékek térnyerésével együtt a hardveres eladások csökkennek, így a prompt díjbevétel is zsugorodik. A teljes beszámoló április 20-án érkezik.

Az előzetes számok mínuszba lökhetik az árfolyamot

Ma startol az amerikai gyorsjelentési szezon, az Alcoa számaival
Beágyazás

Ezzel az embed kóddal a weboldaladba illesztheted a videót
Embed kód méretezés: px px

RENDEZVÉNY

RENDEZVÉNY RÉSZLETEI

VISSZAHÍVÁS