SELECT v.*, v.category_id, IF(s.title is null, c.title, s.title) as category, desc_short , c.title as mainCategory, UNIX_TIMESTAMP(showtime) as rawshowtime, tps.id as topic_id , tps.image as topic_image, tps.title as topic_title, tps.text as topic_text FROM video v LEFT JOIN topics tps ON (v.topic_id = tps.id) JOIN category as c ON (c.id=category_id) LEFT JOIN category as s ON (s.id=subcategory_id) WHERE v.url = :url AND status_id=1 AND showtime<=NOW() ORDER BY showtime DESC
Nagy mínuszokra készülhetünk a SAP árfolyamában - (videó)

Extra funkciókért lépj be!

Nagy mínuszokra készülhetünk a SAP árfolyamában
Nagyobb mínuszok jöhetnek az SAP-nál a várttól elmaradó, előzetes jelentés miatt. Ma piaczárás után jelent az Alcoa, mellyel elindul a negyedéves jelentési szezon a tengerentúlon - Kovács Bálint, az Equilor Befektetési Zrt. elemzőjének hétindító értékelése.
Megjelent: 2016. 04. 11. hétfő 08:50

SZAKÉRTŐ

Érdekel ?

INFORMÁCIÓT KÉREK
Visszahívunk, amikor Neked alkalmas.
Kovács Bálintequiloralcoasapgyorsjelentésdaxolaj

Jelentős mínuszokra készülhetünk az SAP részvényárfolyamát illetően. A vállalat péntek éjjel tette közzé előzetes számait az első negyedévre vonatkozóan, melyek elmaradtak a piaci konszenzustól. Az árbevétel 5,1%-os emelkedése is kevésnek bizonyult, miközben 1,15 milliárd euró helyett 1,1 milliárd eurós üzleti eredményről jelentett az SAP. Az informatikai cég szerint Dél-Amerikában a vártnál gyengébben teljesítettek, de kiemelték, hogy így is a piaci átlag feletti működést értek el.

Az egyes részlegeket tekintve a felhőszolgáltatás 33%-os bevétel növekedést ért el, miközben a licenszértékesítések tovább estek. Ez a működési kép nem meglepő, hiszen a felhőalapú termékek térnyerésével együtt a hardveres eladások csökkennek, így a prompt díjbevétel is zsugorodik. A teljes beszámoló április 20-án érkezik.

Az előzetes számok mínuszba lökhetik az árfolyamot

Ma startol az amerikai gyorsjelentési szezon, az Alcoa számaival
Beágyazás

Ezzel az embed kóddal a weboldaladba illesztheted a videót
Embed kód méretezés: px px

RENDEZVÉNY

RENDEZVÉNY RÉSZLETEI

VISSZAHÍVÁS