SELECT v.*, v.category_id, IF(s.title is null, c.title, s.title) as category, desc_short , c.title as mainCategory, UNIX_TIMESTAMP(showtime) as rawshowtime, tps.id as topic_id , tps.image as topic_image, tps.title as topic_title, tps.text as topic_text FROM video v LEFT JOIN topics tps ON (v.topic_id = tps.id) JOIN category as c ON (c.id=category_id) LEFT JOIN category as s ON (s.id=subcategory_id) WHERE v.url = :url AND status_id=1 AND showtime<=NOW() ORDER BY showtime DESC
Nagyot mozoghatnak az eurós párok, íme a fontos szintek! - (videó)

Extra funkciókért lépj be!

Nagyot mozoghatnak az eurós párok, íme a fontos szintek!
Három fontos devizapárt vettünk górcső alá, amik fontos szintek közelében mozognak és látványos hatások jöhetnek az árfolyamokban a következő napokban. Az EUR/HUF, az EUR/USD és az EUR/CAD árfolyamát vizsgálta Varga Zoltán, az Equilor Befektetési Zrt. elemzője.
Megjelent: 2016. 04. 12. kedd 09:00

SZAKÉRTŐ

Érdekel ?

INFORMÁCIÓT KÉREK
Visszahívunk, amikor Neked alkalmas.
Varga Zoltánequiloreurusdhufcaddevizapiactechnikai elemzés

Az euró-forint árfolyama fontos szint közelében mozog, hiszen a grafikonon látható, hogy korábban 312-nél történt kitörés, majd a jegyzés egészen 315-ig szökött fel. Ezt követően negatív korrekció indult, és már a 312-es szint alatt vagyunk, ráadásul a mai kereskedésben egy március végén indult emelkedő trendvonal alá is került a jegyzés. Természetesen a mozgás még nem szignifikáns, így van rá esély, hogy a trendvonalról emelkedés jön, és visszatér a 312-es szint fölé. Ez esetben továbbra is a 312-317-es tartományban mozoghat. Amennyiben azonban a mai letörési kísérlet sikeres lesz, a következő napokban további forinterősödés jöhet a 310-es szint irányába.

Az euró-dollár árfolyama március utolsó napjaiban egy fülescsésze alakzatból tört ki, átlépve az 1,1340-es korábbi ellenállási szintet. Azóta az 1,14-es szint közelében mozog, de nem zárt a korábbi kitörési szint alatt, tehát a kitörés továbbra is él. Az elmúlt napok nagyfokú határozatlanságról árulkodnak, a jegyzés egy igen szűk tartományban, 1,1340, és 1,1460 között mozgott. Amennyiben sikerül lendületet kapni, egy hullámban az 1,15-ös szintig emelkedhet, ahol azonban fontos hosszabb távú ellenállási szint található, így kevésbé várható, hogy tartósan sikerül átlépni ezt a szintet. Ma este egyébként több amerikai jegybankár is beszédet tart, amennyiben szóba kerül a Fed tervezett kamatpályája, az megmozgathatja az euró-dollár árfolyamát.

Az euró-kanadai dollár árfolyama egy fontos, hosszú távú, emelkedő trendvonal közelébe ért, amennyiben a következő napokban nem esik el az 1,4700-1,4720-as támasz-zóna, emelkedés indulhat, és ismét az 1,50-es szintet veheti célba a jegyzés. A kanadai dollár gyengülését az olajárfolyam negatív korrekciója segíthetné.

Az euró-forint árfolyama fontos szint közelében mozog

Az euró-dollár árfolyama március utolsó napjaiban egy fülescsésze alakzatból tört ki

Az euró-kanadai dollár árfolyama egy fontos, hosszú távú, emelkedő trendvonal közelébe ért
Beágyazás

Ezzel az embed kóddal a weboldaladba illesztheted a videót
Embed kód méretezés: px px

RENDEZVÉNY

RENDEZVÉNY RÉSZLETEI

VISSZAHÍVÁS