SELECT v.*, v.category_id, IF(s.title is null, c.title, s.title) as category, desc_short , c.title as mainCategory, UNIX_TIMESTAMP(showtime) as rawshowtime, tps.id as topic_id , tps.image as topic_image, tps.title as topic_title, tps.text as topic_text FROM video v LEFT JOIN topics tps ON (v.topic_id = tps.id) JOIN category as c ON (c.id=category_id) LEFT JOIN category as s ON (s.id=subcategory_id) WHERE v.url = :url AND status_id=1 AND showtime<=NOW() ORDER BY showtime DESC
A szaúdi-orosz paktum hírére tudott menetelni az olaj - (videó)

Extra funkciókért lépj be!

A szaúdi-orosz paktum hírére tudott menetelni az olaj
Irán részvétele nélkül is hajlandó lenne korlátozni a kitermelést a világ két legnagyobb olajkitermelője. A WTI árfolyama a kedvező hírek hatására átmenetileg a 42 dolláros szintet is átlépte - Varga Botond, az Equilor Befektetési Zrt. üzletkötőjének összefoglalója.
Megjelent: 2016. 04. 13. szerda 09:00

SZAKÉRTŐ

Érdekel ?

INFORMÁCIÓT KÉREK
Visszahívunk, amikor Neked alkalmas.
Varga Botondequilorolajs&p 500usaszaúd-arábiairánoroszországrsi

2016-os csúcsára ugrott tegnap az olaj árfolyama, miután az Interfax közleménye szerint Szaúd-Arábia és Oroszország a dohai találkozó előtt megegyezett a kitermelési szint befagyasztásáról. A kurzus egészen 42,2 dollárig menetelt. A hírt azonban kezeljük kellő óvatossággal. A két fél között már korábban is született ilyen megállapodás, Irán hozzáállása pedig továbbra sem változott. Összességében az értesülés új elemet nem tartalmazott. Arra azonban számíthatunk, hogy a hétvégi találkozó előtt egyes kitermelők szóbeli intervenciókkal próbálják feljebb tornázni az olaj árát.

Roppant jó kínai adat segítheti ma tovább a tőzsdéket. Márciusban 11,5%-kal emelkedett az export éves alapon, amely az elmúlt 1 év legerősebb adata.

Vállalati hírek tekintetében 5%-os leépítést jelentett be a JP Morgan az ázsiai vagyonkezelési részlegén. A JP Morganra érdemes figyelni a mai napon, mert délután, az amerikai nyitás előtt teszi közzé negyedéves gyorsjelentését. Szintén gyorsjelentést publikál a Tesco az európai piacnyitás előtt.

A délutáni órákban az amerikai kiskereskedelmi adatok mellett a BoC kamatdöntő ülésére figyelünk.

Átmenetileg a 42 dolláros szintet is átlépte a kurzus

A jó hangulatban kirobbanó teljesítményt mutatott a részvénypiac is, az amerikai olajipari részvények vezetésével
Beágyazás

Ezzel az embed kóddal a weboldaladba illesztheted a videót
Embed kód méretezés: px px

RENDEZVÉNY

RENDEZVÉNY RÉSZLETEI

VISSZAHÍVÁS