SELECT v.*, v.category_id, IF(s.title is null, c.title, s.title) as category, desc_short , c.title as mainCategory, UNIX_TIMESTAMP(showtime) as rawshowtime, tps.id as topic_id , tps.image as topic_image, tps.title as topic_title, tps.text as topic_text FROM video v LEFT JOIN topics tps ON (v.topic_id = tps.id) JOIN category as c ON (c.id=category_id) LEFT JOIN category as s ON (s.id=subcategory_id) WHERE v.url = :url AND status_id=1 AND showtime<=NOW() ORDER BY showtime DESC
31 hónapja folyamatosan növekednek az autóeladások - (videó)

Extra funkciókért lépj be!

31 hónapja folyamatosan növekednek az autóeladások
Továbbra is, immáron 31 hónapja folyamatosan növekednek az autóeladások. Az elmúlt hónap folyamán átlagosan 5,7% emelkedett az eladott új autók száma. Élen járt ebben a BMW és a Daimler - Kiss Tamás, az Equilor Befektetési Zrt. private banking referense.
Megjelent: 2016. 04. 15. péntek 08:56

SZAKÉRTŐ

Érdekel ?

INFORMÁCIÓT KÉREK
Visszahívunk, amikor Neked alkalmas.
Kiss Tamásequilorautóipareladásokvolkswagendaimlerfiats&p 500gyorsjelentések

Megérkezett a Volkswagen európai értékesítési statisztikái az első három hónapra vonatkozóan, miszerint a cégcsoport új autóinak regisztrációinak száma 23,4%-ra esett vissza az egy évvel korábbi 24,4%-ról - tájékoztatott az EAMA a pénteki közleményében. A legnagyobb visszaesést a hazai piacán szenvedte el a német autógyártó, ahol a csökkenés mértéke 6,3%-os volt. Ma reggel 8 órakor közölték az európai friss autóértékesítési statisztikákat. Márciusban a BMW 15%-kal, a Daimler pedig 11%-kal tudta eladásait növelni. A VW piaci részesedése a legalacsonyabb 2011 óta.

Menetelnek az amerikai indexek, csúcsok közelébe érhetnek ismét a mutatók
Beágyazás

Ezzel az embed kóddal a weboldaladba illesztheted a videót
Embed kód méretezés: px px

RENDEZVÉNY

RENDEZVÉNY RÉSZLETEI

VISSZAHÍVÁS