Extra funkciókért lépj be!

Vonzónak tűnő számok érkeztek a Morgan Stanleytől
Tegnap tette közzé első negyedéves számait a Morgan Stanley. A cégnek sikerült felülteljesíteni az előzetes várakozásokat, azonban még így is lényegesen elmaradt a vállalat a tavalyi év hasonló időszakához képest. - mondta el Kiss Tamás, az Equilor Privát Banking referense.
Megjelent: 2016. 04. 19. kedd 09:10

SZAKÉRTŐ

Érdekel ?

INFORMÁCIÓT KÉREK
Visszahívunk, amikor Neked alkalmas.
Kiss Tamásequilorgyorsjelentésmorgan stanleyyahoogolmann sachs

A Morgan Stanley első negyedéves számait tekintve vegyes eredményt láthattunk, annak ellenére, hogy a piaci konszenzus igen alacsonyra tette a lécet. A bank árbevétele 7,79 milliárd dollárra csökkent, miközben a piac 7,87 milliárddal számolt. A tőzsdei kereskedésből származó bevétel 34%-kal esett vissza, miközben a befektetési banki bevételek 16%-kal zsugorodtak.
A nettó profit 53%-kal csökkent a tavalyi bázishoz képest, de az 55 centre zsugorodó részvényenkénti profit felülmúlta a várakozásokat. A nettó eredmény visszaesését a költségcsökkentések sem tudták ellensúlyozni, melyeket együttesen 14%-kal szorított lejjebb a Morgan Stanley.
Óvatosságra intette a befektetőket a RoE (sajáttőkére vetített megtérülés) eredmény is. A mutató 13,5%-ról 6,2%-ra esett vissza, miközben a bank korábban 9-11%-os értéket várt. Mindezeket egybevetve a Morgan Stanley részvényárfolyama nem tudott profitálni a kedvező befektetői hangulatból és 0,1%-os gyengüléssel zárt.

A Morgan Stanley árfolyama 0,1%-os gyengüléssel zárta a kereskedést
Beágyazás

Ezzel az embed kóddal a weboldaladba illesztheted a videót
Embed kód méretezés: px px

RENDEZVÉNY

RENDEZVÉNY RÉSZLETEI

VISSZAHÍVÁS