SELECT v.*, v.category_id, IF(s.title is null, c.title, s.title) as category, desc_short , c.title as mainCategory, UNIX_TIMESTAMP(showtime) as rawshowtime, tps.id as topic_id , tps.image as topic_image, tps.title as topic_title, tps.text as topic_text FROM video v LEFT JOIN topics tps ON (v.topic_id = tps.id) JOIN category as c ON (c.id=category_id) LEFT JOIN category as s ON (s.id=subcategory_id) WHERE v.url = :url AND status_id=1 AND showtime<=NOW() ORDER BY showtime DESC
Vonzónak tűnő számok érkeztek a Morgan Stanleytől - (videó)

Extra funkciókért lépj be!

Vonzónak tűnő számok érkeztek a Morgan Stanleytől
Tegnap tette közzé első negyedéves számait a Morgan Stanley. A cégnek sikerült felülteljesíteni az előzetes várakozásokat, azonban még így is lényegesen elmaradt a vállalat a tavalyi év hasonló időszakához képest. - mondta el Kiss Tamás, az Equilor Privát Banking referense.
Megjelent: 2016. 04. 19. kedd 09:10

SZAKÉRTŐ

Érdekel ?

INFORMÁCIÓT KÉREK
Visszahívunk, amikor Neked alkalmas.
Kiss Tamásequilorgyorsjelentésmorgan stanleyyahoogolmann sachs

A Morgan Stanley első negyedéves számait tekintve vegyes eredményt láthattunk, annak ellenére, hogy a piaci konszenzus igen alacsonyra tette a lécet. A bank árbevétele 7,79 milliárd dollárra csökkent, miközben a piac 7,87 milliárddal számolt. A tőzsdei kereskedésből származó bevétel 34%-kal esett vissza, miközben a befektetési banki bevételek 16%-kal zsugorodtak.
A nettó profit 53%-kal csökkent a tavalyi bázishoz képest, de az 55 centre zsugorodó részvényenkénti profit felülmúlta a várakozásokat. A nettó eredmény visszaesését a költségcsökkentések sem tudták ellensúlyozni, melyeket együttesen 14%-kal szorított lejjebb a Morgan Stanley.
Óvatosságra intette a befektetőket a RoE (sajáttőkére vetített megtérülés) eredmény is. A mutató 13,5%-ról 6,2%-ra esett vissza, miközben a bank korábban 9-11%-os értéket várt. Mindezeket egybevetve a Morgan Stanley részvényárfolyama nem tudott profitálni a kedvező befektetői hangulatból és 0,1%-os gyengüléssel zárt.

A Morgan Stanley árfolyama 0,1%-os gyengüléssel zárta a kereskedést
Beágyazás

Ezzel az embed kóddal a weboldaladba illesztheted a videót
Embed kód méretezés: px px

RENDEZVÉNY

RENDEZVÉNY RÉSZLETEI

VISSZAHÍVÁS