SELECT v.*, v.category_id, IF(s.title is null, c.title, s.title) as category, desc_short , c.title as mainCategory, UNIX_TIMESTAMP(showtime) as rawshowtime, tps.id as topic_id , tps.image as topic_image, tps.title as topic_title, tps.text as topic_text FROM video v LEFT JOIN topics tps ON (v.topic_id = tps.id) JOIN category as c ON (c.id=category_id) LEFT JOIN category as s ON (s.id=subcategory_id) WHERE v.url = :url AND status_id=1 AND showtime<=NOW() ORDER BY showtime DESC
Jó kereskedési lehetőségek a Jenben és az Új-zélandi - (videó)

Extra funkciókért lépj be!

Jó kereskedési lehetőségek a Jenben és az Új-zélandi dollárban
3 nagy jegybank (Fed, Bank of Japan, új-zélandi jegybank) kamatdöntésére is figyeltünk az éjjel, de egyikük sem változtatott az irányadó rátán. A jövőben mind az új-zélandi, mind a japán deviza jó lehetőség lehet. - jegyezte meg Kiss Mónika, az Equilor vezető elemzője.
Megjelent: 2016. 04. 28. csütörtök 09:16

SZAKÉRTŐ

Érdekel ?

INFORMÁCIÓT KÉREK
Visszahívunk, amikor Neked alkalmas.
Kiss Mónikafedbojúj-zélandjegybankkamatdöntésjennzd

A várakozásoknak megfelelően nem változtatott az alapkamaton az amerikai jegybank. A tegnap este megjelent közleményből kivették a korábban többször hangsúlyozott piaci kockázatokat, mint óvatosságra intő tényezőt, ez várható is volt, hiszen a márciusi ülés óta tovább javult a nemzetközi befektetői hangulat. A várható kamatpályáról nem sokat árultak el, a következő kamatdöntő ülést június 15-én tartja a Fed. Nem változott az új-zélandi alapkamat, a jegybank (RBNZ) tegnap este tartott kamatdöntő ülést. Ugyanígy a japán jegybank (BoJ) is kamatdöntő ülést tartott, nem változtattak a kamatokon, illetve az eszközvásárlási (QQE) programon sem. Ez némi meglepetést okozott a piacon, hiszen a jen jelentős erősödése miatt logikus lépés lett volna az újabb monetáris lazítás. A jen árfolyama jelentős erősödéssel reagált, az euróval, és a dollárral szemben is több mint 2%-os volt az elmozdulás. A következő kamatdöntő ülésre június 16-án kerül sor.

 

A Jen 2%-al erősödött mind az euróval, mind a dollárral szemben

Piaci turbulencia esetén jó menekülő eszköz lehet az Új-zélandi dollár és a Jen is
Beágyazás

Ezzel az embed kóddal a weboldaladba illesztheted a videót
Embed kód méretezés: px px

RENDEZVÉNY

RENDEZVÉNY RÉSZLETEI

VISSZAHÍVÁS