SELECT v.*, v.category_id, IF(s.title is null, c.title, s.title) as category, desc_short , c.title as mainCategory, UNIX_TIMESTAMP(showtime) as rawshowtime, tps.id as topic_id , tps.image as topic_image, tps.title as topic_title, tps.text as topic_text FROM video v LEFT JOIN topics tps ON (v.topic_id = tps.id) JOIN category as c ON (c.id=category_id) LEFT JOIN category as s ON (s.id=subcategory_id) WHERE v.url = :url AND status_id=1 AND showtime<=NOW() ORDER BY showtime DESC
A japán jegybank mindenkit meglepett az éjjel, komoly jen - (videó)

Extra funkciókért lépj be!

A japán jegybank mindenkit meglepett az éjjel, komoly jen erőt látunk
Haruhiko Kuroda (BoJ) és csapata alaposan meglepte a piacot, mert nem nyúlt a kamathoz és lazításról sem beszéltek. A jen erőre kapott, de lehet még benne további "szufla". A grafikonok technikai képe alapján további jenerősödés jöhet, amennyiben a jegybank nem avatkozik be.
Megjelent: 2016. 04. 29. péntek 08:55

SZAKÉRTŐ

Érdekel ?

INFORMÁCIÓT KÉREK
Visszahívunk, amikor Neked alkalmas.
Varga Zoltánequilorjapán jenbank of japankurodatechnikai elemzésdolláreuródeviza

Tegnap hajnalban tartott kamatdöntő ülést a japán jegybank, és a piac meglepetésére nem jelentett be további monetáris lazítást. Sem a kamatot nem csökkentették, sem az eszközvásárlási program méretét nem növelték. Miután a japán deviza jelentős mértékben erősödött az elmúlt hónapokban, és a japán jegybankelnök többször utalt rá, hogy lazítással fogják útját állni a mozgásnak, némileg meglepő volt a tegnapi döntés.

 

Természetesen a jen komoly erősödéssel reagált, mely csökkenti az exportorientált japán vállalatok versenyképességét, ezáltal az egész japán gazdaság teljesítményét húzza vissza.  A tegnapi mozgás fényében érdemes megvizsgálni a dollár-jen, és az euró-jen árfolyamának technikai képét.

 

A dollár-jen árfolyama február elején egy nagyon fontos támaszt tört le 116-nál, majd egy enyhén csökkenő trendvonal mentén mozgott, majd a zölddel jelzett 50 napos mozgóátlagról lefordult, és a mai kereskedésben már új lokális mélyponton tartózkodik. A következő fontos támasz 105-nél található, mely hamarosan elérhető lehet. Az euró-jen árfolyama fontos támasznál mozog, ráadásul a kékkel jelzett, csökkenő háromszög alakzat trenderősítő alakzat, tehát a további jenerősödés lehetőségét veti fel. Amennyiben a következő napokban szignifikánsan letörésre kerül a 122-es szint, jelentős tér nyílhat meg a további csökkenés előtt. Ez esetben az alakzati célárfolyam a 112-114-es tartományba mutatna.

USD/JPY: a következő fontos támasz 105-nél található

EUR/JPY: a 122-es szintet kell nagyon figyelni
Beágyazás

Ezzel az embed kóddal a weboldaladba illesztheted a videót
Embed kód méretezés: px px

RENDEZVÉNY

RENDEZVÉNY RÉSZLETEI

VISSZAHÍVÁS