SELECT v.*, v.category_id, IF(s.title is null, c.title, s.title) as category, desc_short , c.title as mainCategory, UNIX_TIMESTAMP(showtime) as rawshowtime, tps.id as topic_id , tps.image as topic_image, tps.title as topic_title, tps.text as topic_text FROM video v LEFT JOIN topics tps ON (v.topic_id = tps.id) JOIN category as c ON (c.id=category_id) LEFT JOIN category as s ON (s.id=subcategory_id) WHERE v.url = :url AND status_id=1 AND showtime<=NOW() ORDER BY showtime DESC
A héten a magyar bluechipek gyorsjelentéseire figyelünk - (videó)

Extra funkciókért lépj be!

A héten a magyar bluechipek gyorsjelentéseire figyelünk
Gyengüléssel indult a hét, miután az ázsiai piacokon eladói hullám söpört végig. Ma Kína és London zárva tartanak, de a hazai befektetők fókusza már a magyar gyorsjelentésekre van állítva. - mondta el Kovács Bálint, az Equilor Befektetési Zrt. elemzője.
Megjelent: 2016. 05. 02. hétfő 08:52

SZAKÉRTŐ

Érdekel ?

INFORMÁCIÓT KÉREK
Visszahívunk, amikor Neked alkalmas.
Kovács Bálintequilornikkeiázsiabux indexrichtermolmtel

Ma reggel gyengülést mutatnak az ázsiai részvényindexek, miután a kínai statisztikai hivatal a várttól elmaradó makroadatokat tett közzé. A kormányzati szerv módszertana szerint vett feldolgozóipari BMI áprilisi értéke 50,2 pontról 50,1 pontra csúszott vissza, míg a piac 50,3 ponttal számolt. A részindexek közül az új ipari megrendelések mutatója 51,4 pontról 51 pontra esett, a termelés indexe pedig 0,1 ponttal 52,2 pontra csökkent. A kínai szolgáltatóipari BMI szintén gyengült. Ünnepnap miatt Kínában nincs ma kereskedés.

A japán jen árfolyama tovább erősödött, amely az exportorientált vállalatokra hatott negatívan, így a Nikkei225 több, mint 3%-ot esett.

Megkezdődik a gyorsjelentési szezon, a magyar részvények közül a Richter, a Magyar Telekom és a MOL jelent ezen a héten. A Telekom beszámolója kedden zárás után, míg a MOL jelentése pénteken nyitás előtt esedékes.
Beágyazás

Ezzel az embed kóddal a weboldaladba illesztheted a videót
Embed kód méretezés: px px

RENDEZVÉNY

RENDEZVÉNY RÉSZLETEI

VISSZAHÍVÁS