SELECT v.*, v.category_id, IF(s.title is null, c.title, s.title) as category, desc_short , c.title as mainCategory, UNIX_TIMESTAMP(showtime) as rawshowtime, tps.id as topic_id , tps.image as topic_image, tps.title as topic_title, tps.text as topic_text FROM video v LEFT JOIN topics tps ON (v.topic_id = tps.id) JOIN category as c ON (c.id=category_id) LEFT JOIN category as s ON (s.id=subcategory_id) WHERE v.url = :url AND status_id=1 AND showtime<=NOW() ORDER BY showtime DESC
Egy fokozattal feljebb kapcsolt a Ferrari, eggyel visszább - (videó)

Extra funkciókért lépj be!

Egy fokozattal feljebb kapcsolt a Ferrari, eggyel visszább a BMW
Tegnap közölte negyedéves számait a Ferrari. A cég minden soron felülmúlta az előrejelzéseket. Közel sem publikált ennyire eredményes negyedévet a BMW, hiszen a német autógyártó elmaradt a várakozásoktól. - tette hozzá Kiss Tamás, az Equilor Zrt. Private Banking referense.
Megjelent: 2016. 05. 03. kedd 09:09

SZAKÉRTŐ

Érdekel ?

INFORMÁCIÓT KÉREK
Visszahívunk, amikor Neked alkalmas.
Kiss Tamásequilorautóiparferraribmwgyorsjelentés

A vártnál gyengébb negyedévről jelentett a BMW. A bajor autógyártó az év első negyedévében 20,8 milliárd eurós bevételt ért el, amely kismértékű csökkenéssel volt egyenlő a tavalyi bázist tekintve, továbbá a 22 milliárd eurós elemzői konszenzust sem sikerült elérni. Igaz volt ez az EBIT és az adózási előtti eredménysorokat vizsgálva is.

A BMW a névadó márkából és a MINI modellekből is többet adott el, mint egy évvel korábban, a rétegmodellnek számító Rolls-Royce értékesítései azonban egyharmadával estek vissza, noha ez érdemben nem volt hatással a konszolidált árbevételre. Az üzemi eredményre a magasabb munkavállalói költségek, illetve az adminisztrációs és marketing tételek voltak negatív hatással.

Az értékesítési megoszlást vizsgálva kedvező, hogy a dízelbotrány ellenére az USA-ban 3,4%-kal nőtt az eladás, míg Európában 8,1%-kal. Az utóbbinál érdekesség, hogy az olasz forgalom 21,4%-kal ugrott meg. A befektetők által is kiemelten figyelt kínai eladások 8,6%-kal javultak.

A növekvő forgalom egyúttal azt is jelentette, hogy a BMW történetének soha nem látott erős első negyedévét zárta, mintegy 557,6 ezer darab autó eladásával. A kedvező volumenadatokra árnyékot vetett, hogy a szintén kulcsfontosságú autóipari üzemi marzs 10 bázisponttal 9,4%-ra olvadt, miközben a részvényenkénti 2,48 eurós nettó profit gyengébb lett a vártnál.

A jó negyedéves számoknak köszönhetően az 50 dolláros szint is hamarosan elérhetővé válhat

Várhatóan a 80 eurós szintet már nem sikerül átlépnie az árfolyamnak
Beágyazás

Ezzel az embed kóddal a weboldaladba illesztheted a videót
Embed kód méretezés: px px

RENDEZVÉNY

RENDEZVÉNY RÉSZLETEI

VISSZAHÍVÁS