SELECT v.*, v.category_id, IF(s.title is null, c.title, s.title) as category, desc_short , c.title as mainCategory, UNIX_TIMESTAMP(showtime) as rawshowtime, tps.id as topic_id , tps.image as topic_image, tps.title as topic_title, tps.text as topic_text FROM video v LEFT JOIN topics tps ON (v.topic_id = tps.id) JOIN category as c ON (c.id=category_id) LEFT JOIN category as s ON (s.id=subcategory_id) WHERE v.url = :url AND status_id=1 AND showtime<=NOW() ORDER BY showtime DESC
Látványos mozgások voltak a devizapiacon - (videó)

Extra funkciókért lépj be!

Látványos mozgások voltak a devizapiacon
Fordulatos volt a kereskedés a devizapiacon a tegnapi nap. A tegnap reggeli órákban az EUR/USD az 1,16-ot lépte át, majd jelentős dollárerő keletkezett a piacon, később elérte egészen az 1.1480-as szinteket. - fejtette ki Varga Botond, az Equilor Befektetési Zrt. üzletkötője.
Megjelent: 2016. 05. 04. szerda 09:27

SZAKÉRTŐ

Érdekel ?

INFORMÁCIÓT KÉREK
Visszahívunk, amikor Neked alkalmas.
Varga Botondequilordevizapiacvolatilitáseur/usdusd/hufaud/usd

Látványos fordulatot láthattunk a devizapiacon. Tegnap a délelőtti órákban az 1,16-os szintet is átlépte az euró/dollár, ám délutánra dollárerő érkezett és elérte az 1,1480-as szinteket az árfolyam. Közben a dollár/forint is nagy mozgásokon ment keresztül, tegnap megközelítette a 268-as értéket, ma reggel azonban inkább a 272-es árfolyamhoz áll a legközelebb. A nap vesztese azonban az ausztrál dollár volt, ami közel 3%-ot gyengült amerikai társához képest.

Nagy mozgás volt a kurzusban, míg reggel 1.16-os szinteken volt, délutánra már 1.14-es szintekre lépett az euró/dollár

Az USD/HUF tegnap megközelítette a 268-as értéket, ma reggel azonban inkább a 272-es árfolyamhoz áll a legközelebb

A tegnapi kereskedésben az ausztrál dollár 3%-ot gyengült az USD-hez képest
Beágyazás

Ezzel az embed kóddal a weboldaladba illesztheted a videót
Embed kód méretezés: px px

RENDEZVÉNY

RENDEZVÉNY RÉSZLETEI

VISSZAHÍVÁS