SELECT v.*, v.category_id, IF(s.title is null, c.title, s.title) as category, desc_short , c.title as mainCategory, UNIX_TIMESTAMP(showtime) as rawshowtime, tps.id as topic_id , tps.image as topic_image, tps.title as topic_title, tps.text as topic_text FROM video v LEFT JOIN topics tps ON (v.topic_id = tps.id) JOIN category as c ON (c.id=category_id) LEFT JOIN category as s ON (s.id=subcategory_id) WHERE v.url = :url AND status_id=1 AND showtime<=NOW() ORDER BY showtime DESC
Szép eredmények a MOL-tól, de érdemes a technikai képet - (videó)

Extra funkciókért lépj be!

Szép eredmények a MOL-tól, de érdemes a technikai képet is megvizsgálni
A MOL negyedéves számai minden soron meghaladták a várakozásokat. A gyorsjelentésre pozitívak lehetnek a reakciók a befektetők részéről, bár kérdés, hogy a mostani negatív piaci hangulat hogyan fogja befolyásolni a grafikont. - tette hozzá Varga Zoltán, az Equilor elemzője.
Megjelent: 2016. 05. 06. péntek 09:02

SZAKÉRTŐ

Érdekel ?

INFORMÁCIÓT KÉREK
Visszahívunk, amikor Neked alkalmas.
Varga Zoltánequilorelemzésmolgyorsjelentés

Ma hajnalban tette közzé a MOL az első negyedéves számait. A gyorsjelentés eredményei meghaladták a várakozásokat. Az adózott eredményt az egyszeri tételek hiánya, illetve a pénzügyi tételek húzták felfelé. A jelentős árfolyamnyereség ellensúlyozta a kamatok és egyéb költségek hatását.

 

A befektetők reakciója pozitív lehet ma reggel, azonban nagy kérdés, hogy a jelenleg tapasztalható, inkább negatív nemzetközi hangulatban ez mennyire tud érvényesülni. Tovább árnyalja az összképet a grafikon technikai képe, hiszen egy fontos emelkedő trendcsatornát tört le az árfolyam az elmúlt napokban. Látható hogy március közepén lépett be egy enyhén emelkedő csatornába a jegyzés, melynek alsó, és felső trendvonalát több alkalommal tesztelte. Kedden már az alsó trendvonal, és a pirossal jelzett 30 napos mozgóátlag alatt zárt, majd szerdán, és tegnap megerősítésre került a letörés. Amennyiben nem tud tartósan visszakapaszkodni a 16 400 Ft-os szint fölé, negatív maradhat a kép, és további korrekcióra számíthatunk az 50 napos mozgóátlag, és a január óta tartó emelkedő trendvonal felé, melyek a 15 500-15 800 Ft-os tartományban találhatóak. Amennyiben a jegyzés visszakerül a felső csatornába, ismét megérintheti a 17 000 Ft alatti szinteket, de ott mindenképpen profitrealizálásra lehet számítani.

Ha a jegyzés visszakerül a felső trendcsatornába, akkor profitrealizálásra lehet számítani
Beágyazás

Ezzel az embed kóddal a weboldaladba illesztheted a videót
Embed kód méretezés: px px

RENDEZVÉNY

RENDEZVÉNY RÉSZLETEI

VISSZAHÍVÁS