SELECT v.*, v.category_id, IF(s.title is null, c.title, s.title) as category, desc_short , c.title as mainCategory, UNIX_TIMESTAMP(showtime) as rawshowtime, tps.id as topic_id , tps.image as topic_image, tps.title as topic_title, tps.text as topic_text FROM video v LEFT JOIN topics tps ON (v.topic_id = tps.id) JOIN category as c ON (c.id=category_id) LEFT JOIN category as s ON (s.id=subcategory_id) WHERE v.url = :url AND status_id=1 AND showtime<=NOW() ORDER BY showtime DESC
Pozitív nyitással számolhatunk, jó hangulat érkezhet ho - (videó)

Extra funkciókért lépj be!

Pozitív nyitással számolhatunk, jó hangulat érkezhet hozzánk Kínából
A vártnál rosszabb makroadatok érkeztek a hajnali órákban Kínából, amit az ázsiai indexek negatívan értékeltek, de nap végére minden mutató pozitív irányba indult el. Ez a jó hangulat átgyűrűzhet a magyar piacra is. - tette hozzá Illés László, az Equilor senior elemzője.
Megjelent: 2016. 05. 09. hétfő 09:00

KÖVESS MINKET ITT IS!

Hírlevél
A hét legütősebb videói

Érdekel ?

INFORMÁCIÓT KÉREK
Visszahívunk, amikor Neked alkalmas.
Illés Lászlóequilorkínamakroadatrészvénypiacbuxotprichter

Kína külkereskedelmi volumene a várt alatt alakult áprilisban. Az export 1,8%-kal esett vissza 2015. áprilishoz mérve, előzetesen nem vártak különbséget. Az import 10,9%-kal zuhant, miközben csak 7,6%-os visszaesést vártak. A makro adat kezdetben eladói nyomást okozott a piacokon, de a hangulat napon belül fordult.

 

Az OTP piacán bizonytalanságot okozhat az a bejelentés, miszerint a Kúria újabb jogegységi eljárást folytat le a devizahitelekkel kapcsolatban.

 

Pozitív hír érkezett a Richterrel kapcsolatban. Az 5 és 10 mg hatáserősségű ulipristal acetate hatóanyaggal (Esmya) méhmióma indikációban végzett fázis III vizsgálat pozitív eredményéről számolt be a Richter az Allergannal közösen.

A jó eredményeknek köszönhetően, pozitív árfolyamreakcióra számíthatunk

Elképzelhető, hogy újabb profitrealizálások indulnak meg az OTP árfolyamában
Beágyazás

Ezzel az embed kóddal a weboldaladba illesztheted a videót
Embed kód méretezés: px px

RENDEZVÉNY

RENDEZVÉNY RÉSZLETEI

VISSZAHÍVÁS